Pattinsona ljube i dečki - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Pattinsona ljube i dečki

Pattinsona ljube i dečki

Robert Pattinson snimio je svoju prvu ljubavnu scenu s dečkom. Ako treba, pokazat će i više - samo mu dajte neki dobar i sočan scenarij!

s.p. 07.05.2009 0 komentara

Pattinsona ljube i dečki

Nakon uloge Edwarda Cullena u 'Sumraku', Robert Pattinson razvija svoj status seks-idola. U nezavisnom filmu 'Little Ashes' glumi slikara Dalija za vrijeme burne mladosti, pa se u jednoj vatrenoj sceni ljubi s muškim partnerom, Javierom Beltranom u ulozi pjesnika Lorce. Tu je ulogu Pattinson odabrao prije senzacije sa 'Sumrakom', a sada su se neki PR-ovci upitali mogu li mu gay scene upropastiti imidž romantičnog junaka.


Robert Pattinson u erotskoj sceni iz 'Little Ashes'

Pattinson je izjavio da mu je svejedno što bi mogla misliti publika, a istakao je i da čak ima sličnosti između hetero veze u 'Sumraku' i gay afere u 'Little Ashes' - u oba slučaja partneri ne mogu konzumirati svoju vezu! U svakom slučaju, Pattinson je dobio dosta gay fanova, no zadržao je i svoje obožavateljice.
 
Iskreni Pattinson je priznao da je bio nervozan na snimanju, jer za razliku od svog španjolskog kolege, on kao Englez imaju drugačiji stav prema golotinji. Ipak, objavio je da bi razmotrio i ponudu da se potpuno skine na filmu, što bi ovisilo o filmu. Kaže da ne vjeruje da bi ga puno ljudi voljelo vidjeti golog, da bi im to vjerojatno 'uništilo iluziju'. Eh, neka on samo snimi takvu scenu i prepusti publici da odluči - vjerujemo da bi gužva ispred kino blagajni trajala do - sumraka!

Komentari

Nema komentara.