Prodaje se milijunašica s ulice? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Prodaje se milijunašica s ulice?

Prodaje se milijunašica s ulice?

9-godišnja Rubina Ali navodno je ponuđena na usvajanje najboljem ponuđaču. Novinari su razotkrili skandal, a policija privela oca. 

s.p. 21.04.2009 0 komentara

Prodaje se milijunašica s ulice?

Tatu male Rubine Ali (9), zvijezde 'Milijunaša s ulice' privela je na saslušanje indijska policija. Rafiq Qureshi optužen je da je svoju kćer ponudio na ilegalno usvajanje za cijenu od 200.000 funti. No, umjesto s 'poštenim' kupcem, tata Rafiq je pregovarao s reporterom britanskih novina 'News of the World' koji je otišao na tajni zadatak, predstavljajući se kao 'šeik iz Dubaija'.

Rafik je 'kupcu' navodno izjavio da malo zarađuje, da njih sedmero spava na podu, te da želi učiniti ono što je najbolje za cijelu obitelj i Rubininu budućnost. Na aukciji je bio i njegov brat Mohiuddin kojeg citiraju da je rekao da je curica 'nije obično, već posebno dijete - dijete Oscara'.

Predstavnici novina izjavili su da imaju fotografije i videosnimke razgovara, a kažu da su se na tajni zadatak odlučili nakon što im je dojavljeno da tata Rafik već pregovora oko prodaje kćeri, te da samo želi postići najbolju cijenu. Javila se i Rafikova bivša supruge i prava majke male Rubine, Khurshida koja kaže da joj je mala Rubina prije par tjedana ispričala priču oko prodaje, ali ona nije vjerovala da će se tata zaista odlučiti na to.


Prilog o slučaju Rubine Ali.

Ipak, sada optužuje tatu i maćehu da su 'opsjednuti novcem' i 'željni unovčiti slavu' male Rubine, pa je došla preuzeti dijete natrag, nakon čega je izbila javna tuča između nje i maćehe. Mala Rubina, koja se proslavila ulogom siročeta Latike u 'Milijunašu s ulice', izjavila je da bi željela ostati s ocem, a tata poriče da ju je zaista htio prodati i kaže da su ga prevarili. Njihovi susjedu kažu da je u njihovom getu punom sirotinje 'prodaja djece normalna stvar', samo što je sada u centru javnosti zbog 'Slumdoga'.

A da su i djeca bogatih glumaca vrijedna, pokazuje trač po kome je Angelini jasno da se bliži kraj njene veze s Bradom Pittom, pa navodno svom partneru nudi pola milijuna dolara ako odustane od skrbništva i sve klince prepusti Angelini. Opet, priče se da je Angelini i sedmo dijete na putu pa ne bismo željeli uznemiravati trudnu Angie. Ili možda Angelina nakon Afrike traži i indijsko dijete za posvajanje...recimo neko s glumačkim iskustvom...u filmu s Oscarom?

Komentari

Nema komentara.