Chuck Norris predsjednik! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Chuck Norris predsjednik!

Chuck Norris predsjednik!

'Teksaški rendžer' pokušava postati novi američki vođa. Obama je prepopularan da bi ga zamijenio, ali Chuck ima rezervni plan - otcijepiti Teksas.

s.p. 17.04.2009 0 komentara

Chuck Norris predsjednik!

Chuck Norris je 'urbi et orbi' objavio svoju predsjedničku kandidaturu - čim se Teksas otcijepi! U svojoj kolumni na desničarskom sajtu WorldNetDaily, Chuck je početkom tjedna napisao da bi rado bio predsjednik teksaške države ako ona odluči postati samostalna. Chuck je izjavio da bi se mogao kandidirati za teksaškog čelnika jer je nezadovoljan politikom federalne vlade koja troši previše, zadužuje naciju i zlorabi Ustav.

Kaže da bi, ako se ovakvo stanje nastavi, moglo doći do pobuna u saveznim državama. U slučaju raspada Sjedinjenih Američkih Država Teksas bi u Chuckovoj viziji bio predvodnica tog trenda jer ta država od svog začetka (bitka za Alamo!) ima tradiciju samostalnosti.

Norris je poznat kao zakleti desničar, pa je čak objavio i knjigu o američkoj politici. Kao i ostatak američkih konzervativaca, zalaže se za saveznu vladu sa smanjenim ovlastima, a trenutačna kriza političkih autoriteta dobar je povod za promicanje tih stavova. Naravno, otcjepljenje saveznih država je malo vjerojatno, ali bi Chuck ipak mogao postati čelnik Teksasa. Dovoljno je da samo slijedi primjer Schwarzeneggera i kandidira se za guvernera. A na izborima onda neće biti problema jer svi znamo da je Chuck Norris - nepobjediv!

Komentari

Nema komentara.