Sretna Nova uz Mr.Skina - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Sretna Nova uz Mr.Skina

Sretna Nova uz Mr.Skina

Ima li ljepšeg načina za započeti godinu nego uz cice i guzice? Njima vas častimo zahvaljujući najpoznatijem filmskom voajeru, Misteru Skinu!

s.p. 30.12.2008 0 komentara

Sretna Nova uz Mr.Skina

Pored bezbroj lista najboljeg u filmskoj 2008. godini, teško je zaobići ono što ljude najviše zanima – golotinju! Ekspert za područje golih cura na filmu, prigodno nazvan Mr. Skin, kao i svake godine objavio je listu najljepših (ženskih) golih tijela u filmovima iz 2008. Na vaše zadovoljstvo, prenosimo je u cijelosti.

1. Mischa Barton ('Closing the Ring')
Zvijezda teen serija i partijanerica Mischa Barton ostavila je najbolji dojam na voajerski žiri Mr. Skina – njezina golotinja je duga i dobro osvjetljena /naslovna/, a to je ono što se boduje u ovoj kategoriji.
 
2. Sophie Monk ('Seks br. 101')
Iako je film ušao u voajerske anale po djelomičnoj obnaženosti Winone Ryder, film sa sexy naslovom će se pamtiti po nastupu Australke Sophie Monk, koja u filmu glumi Playboyevu zečicu i – prigodno je (raz)odjevena.

3. Heather Graham ('Adrift in Manhattan')
Heather Graham je poznata po svom anđeoskom licu, a u ovom filmu nas je počastila i s erotskom scenom u kojoj pokazuje  - božanstvenu guzu.

4. Asia Argento ('Bivša ljubavnica' /'Une vielle maitresse'/)
Darkerska ljepotica Asia Argento nikada nije patila od stidljivosti, pa je i poslije trudnoće pokazivala svu svoju ljepotu. I u ovom filmu ima odlične erotske scene, što se i očekuje u filmu redateljice Catherine Breillat ('Romance').

5. Neve Campbell ('I Really Hate My Job')
Kada slatkica Neve Campbell glumi konobaricu koja želi pokazati da ZAISTA mrzi svoj posao, odluči se za goli protest. E, to je ono što ZAISTA volimo u filmovima.

6. Anna Faris ('The House Bunny')
Nakon parodija na horore ('Vrisak'), glumica Anna Faris u ovom filmu ismijava i zečice iz Playboya. Već pogađate – i ona se morala odjenuti u skladu s ulogom. YES!

7. Amy Smart ('Zrcala')
Što radi plavuša (Amy Smart) u jednom hororu? Gola ustaje iz kade – i tako nastaje STRAŠNO dobra scena!

8. Mena Suvari ('Stuck')
Lolita iz 'Vrtloga života' je u međuvremenu odrasla, ali je još uvijek jednako poželjna. U 'Stucku' pokazuje sise i guzu, pa onaj koga ne zanima film – može uživati barem u tome.

9. Penélope Cruz ('Opsesija')
Ben Kingsley je profesor koji cijeni ljepotu – kada mu studentica Penelope pokaže svoje lijepe dojke, odmah znamo o čemu to profesor tako opsesivno misli.

10. Angelina Jolie ('Tražen')
Scena u ovom filmu je kratka, ali slatka. Bitno je da je riječ o jednoj od najseksipilnijoj glumici svijeta - kada ona pokaže svoju guzu, to zaslužuje ulazak na filmske top liste!

Komentari

Nema komentara.