Napokon se razvode! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Napokon se razvode!

Napokon se razvode!

Hoće li razvod Madonne i Guya Ritchija uistinu biti razvod desetljeća ili samo još jedna savršeno medijski tempirana spačka kraljice pop-a?

s.p. 16.10.2008 0 komentara

Napokon se razvode!

Prezreni tabloid Sun je ipak bio u pravu: Madonna se razvodi. Raspad braka mogao se pratiti u medijima, i to po već predvidljivoj shemi - novine su pisale o bračnim problemima, a glasnogovornici para su sve ustrajno demantirali do jučerašnje službene objave. Madonna i Guy Ritchie proveli su u braku skoro osam godina, a kažu da se namjeravaju razvesti sporazumno, bez povlačenja po sudovima.

Par se vjenčao 2000. u Škotskoj, a imaju dvoje djece - sedmogodišnjeg Rocca i usvojenog malog Davida. Osim djece, dijele i preko 600 milijuna dolara imovine, što je uglavnom ona zaradila. Procjenjuje se da nemaju predbračni ugovor, a Madonna bi prošla povoljnije na američkom sudu, nego u Velikoj Britaniji gdje bi se Ritchie mogao boriti za svoju polovicu.

Kao i većina brakova celebrityja, i ovaj je od početka pratila fama da neće potrajati dugo. Ambiciozna i samosvjesna Madonna bila je apsolutno dominantna u vezi pa se očekivalo da će Ritchieju donijeti svjetsku slavu, a on njoj napokon osigurati uspješnu filmsku karijeru. Dogodilo se baš suprotno - Ritchie je nanizao filmske promašaje (tipični primjer - 'Revolver'), a njihov zajednički film 'Swept Away' je jednoglasno proglašen katastrofalnim i od kritike i od publike.


Trailer za 'Swept Away' - zajednički projekt (bivših) supružnika

U posljednje vrijeme Madonnu se povezivalo s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom koji ju je nazvao 'srodnom dušom' i potom prešao na kabalu. Rodriguez se već razveo od svoje žene, a prije dva tjedna su on i Madonna navodno viđeni kako zajedno ručaju u New Yorku. Iako su svi mediji prenosili tračeve o vezi Madonne i sportaša, Ritchie je američkim novinama u srpnju izjavio kako je njihov brak 'u redu', pojavio se na Madonninom 50. rođendanu, a prošli mjesec su pozirali na promociji njegovog novog filma 'Rock'n Rolla', držeći se ruku pod ruku. 

Sada je jasno da se brak raspao i supružnici nastavljaju sa svojim karijerama. Madonna u Bostonu nastavlja sa svojom 'Sticky and Sweet' turnejom, a Ritchie promovira novi film i snima potencijalni hit film o Sherlocku Holmesu. A nakon što je izišla iz sjene velikog redatelja Ritchieja, Madonna se i sama može posvetiti filmu i nastaviti s promocijom svog debitantskog filma 'Filth and Wisdom' koji ovaj petak ima premijeru u New Yorku.

Komentari

Nema komentara.