Pljuni i zapjevaj - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Pljuni i zapjevaj

Pljuni i zapjevaj

Ah ti šašavi Francuzi, s njima nikad nije dosadno! Imaju li tako slobodnu jezičinu zbog dobrog vina ili pljesnivog sira?

z.m. 27.08.2008 0 komentara

Pljuni i zapjevaj

Nije dobro kada prve kritike za film budu loše. Još je gore ako budu objavljene prije premijere. Najgore je kada one dođu iz usta samog redatelja. Upravo to napravio je redatelj Matieu Kassovitz – 'pokopao' je svoj vlastiti film, 'Babylon A.D.' koji bi se ovog vikenda trebao premijerno početi prikazivati u Americi.

Lajavom Francuzu očito je prekipjelo natezanje s producentima i studijem Fox: 'Nikad nisam imao priliku snimiti nijednu scenu onako kako je ona bila napisana ili onako kako sam ja htio. Scenarij se nije poštivao. Loši producenti loši partneri, grozno iskustvo,' ogorčeno je rekao u intervjuu za AMC. No, da ne bi bilo zabune, nije stao na tome: 'Fox je samo htio snimiti film pogodniji za što mlađu publiku. Spreman sam se zaratiti s njima, ali ne mogu jer njima puca k***. Ne znam kako će publika koja je ovo ljeto gledala sjajne blockbustere poput 'Viteza tame' i 'Iron Mana' probaviti ovo.'


Trailer za 'Babylon A.D.'

Čekajte, čekajte, ima još! Rekao je i kako mnoge scene iz 'Babylona' nalikuju na 'lošu epzodu serije 24' i da se cijeli film vrti oko 'čistog nasilja i gluposti'. Zlobnici bi primijetili da je Kassovitz mogao i sam predvidjeti što mu se sprema kad je krenuo snimati film s Vin Dieselom u glavnoj ulozi – njega baš ne bi mogli nazvati karakterni glumcem.

A što Vin kaže na ovakvo pljuvanje? Kiselo se našalio rekavši da zapravo ni ne zna je li još u filmu ili su ga izrezali u montaži. Ha, ha. Inače, pred koji dan Vin je pobjedonosno najavio da će 'bez obzira na sve' snimiti još dva nastavka 'Riddickovih kronika', a osim 'Babylona A.D.' uskoro mu izlazi i četvrti nastavak 'Brzih i žestokih'. Zbog ovakve sveprisutnosti na zub su ga uzeli i komičari sa stranice FunnyOrDie koji su ga pretvorili u Osamu Bin Diesela - glumca/mutanta.

Komentari

Nema komentara.