Od crne kronike do prosvijetljenja - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Od crne kronike do prosvijetljenja

Od crne kronike do prosvijetljenja

U pregledu holivudskih vijesti - dva sprovoda, jedna trudnoća, jedno dobročinstvo i jedno vjersko svjedočanstvo koje kruži Internetom.  

filmski.net 16.01.2008 0 komentara

Od crne kronike do prosvijetljenja

Da dječje zvijezde teško postaju holivudski velikani potvrđuje i slučaj 25-godišnjeg glumca Brada Renfroa. Pronađen je mrtav u svojoj kući u Los Angelesu, a uzrok smrti zasada nije poznat. Sumnja se da se predozirao, jer je bio registrirani heroinski i metadonski ovisnik. Brad je 1994. glumio u uspješnom trileru 'Klijent', a već 1998. uhićen je zbog posjedovanja kokaina i marihuane. Neko vrijeme je boravio u zatvoru zbog vožnje u omamljenom stanju i posjedovanja heroina. Njegov posljednji film je 'The Informers' s Winonom Ryder i Billyem Bobom Thorntonom.

Smrtonosni niz vijesti nastavljamo s Rogerom Avaryem, Oscarom nagrađenim scenaristom 'Paklenog šunda'. On je prošli vikend pijan sjeo za volan i skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginuo njegov suvozač i obiteljski prijatelj. U autu se još nalazila i Avaryeva supruga koja se oporavlja od nesreće. Avaryjev posljednji projekt je 'Beowulf' na kojem je radio kao koscenarist i izvršni producent. Koji će mu biti slijedeći – znat će se kad završi suđenje za ovaj slučaj.

Renfro je 2005. uhićen zbog posjedovanja droge, nakon čega je završio u zatvoru

Bolnica se nagledao i Johnny Depp i to zbog bolesti svoje kćerkice Lily-Rose. Ona je pred godinu dana hospitalizirana zbog trovanja bakterijom koje je dovelo do zatajenja bubrega. Javili smo da se ona lijepo oporavila, a tatinoj radosti zbog toga nema kraja. Zbog toga je britanskoj bolnici u kojoj se liječila donirao 2 milijuna dolara, a bolničko osoblje još se više razveselilo njegovom posjetu. Depp se pojavio u kostimu kapetana Jacka Sparrowa (iz 'Pirata s Kariba') i u njemu zabavljao mališane koji se liječe na dječjem odjelu.

Radosnih dječjih vijesti ima i kod Matthewa McConaugheya. Ovaj teksašanin postati će tata, njegova djevojka Camila Alves trudna je već tri mjeseca. Inače Matthew je poznat po dosta slobodnom ponašanju i partijanju, te vezom s kolegicom Penelope Cruz.

S fatalnom Penelope hodao je i Tom Cruise koji opasno konkurira za titulu najvećeg holivudkog čudaka. Nakon skakanja po Oprahinom kauču njegovoj reputaciji mentalno stabilne osobe opasno prijeti novi video snimak koji se pojavio na Internetu. Snimka je stara 4 godine, a na njoj Cruise demonstrira koliko vjeruje scijentološkom nauku. Stranica koja je objavila video muku muči sa scijentološkim pravnicima koji uporno miču video sa YouTube-a. Zato brzo bacite oko - KLIK!

Komentari

Nema komentara.