Cut!!! Nema više! Hvala! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Cut!!! Nema više! Hvala!

Cut!!! Nema više! Hvala!

Napokon se nazire kraj medijskoj gužvi oko veze Jennifer Lopez i Bena Afflecka. Više nisu zajedno, neka to prebole i idemo dalje.

23.01.2004 5 komentara

Cut!!! Nema više! Hvala!

Glasnogovornik Lopezove jučer se obratio medijima i izjavio da je par raskinuo zaruke i da više nisu u vezi. Također, zamolio je novinare da poštuju privatnost zvijezde "u ovim teškim trenucima" (?!). Affleckov glasnogovornik, kao i obično, nije htio komentirati privatni život svog poslodavca.

Govorkanja o njihovom prekidu započela su još u rujnu prošle godine kada su naglo otkazali vjenčanje samo nekoliko dana prije samog čina. A planirali su se vjenčati pred 400 uzvanika. Otada su se pojavljivali zajedno u javnosti, no češće su viđani odvojeno. Tako je i posljednjih dana J. Lo tulumarila po Miamiju s bivšim dečkom Seanom "P.Diddyem" Combsom, a Affleck se sam pojavio na Sundanceu.

Upoznali su se 2001. na snimanju filma "Gigli", romantične komedije koja je krahirala i kod kritike i kod publike. Zaručili su se u studenom 2002. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je sudskim razvodom okončan njen jednogodišnji brak s plesačem Chrisom Juddom.

Ben i Jen su dijelili ljubav prema nakitu, skupim automobilima i polkonima, ali i medijskoj pažnji. No nisu imali iste poglede na svoju vezu i njezinu ozbiljnost. Nju je, navodno, frustrirala njegova ovisnost o kockanju, ali i više od toga njegovo oklijevanje oko braka i roditeljstva.

Komentari
A: nata17 17.11.2009 Pogledaj profil

za ovo hilary bi trebala dobiti i trećeg oscara.S rtazlogiom im a prva dva,a ni ova uloga nije lagana i jendostavno ju je odglumila fenomenalno.Nemojte ni gledat filmove koje ne kužite

A: nata17 17.11.2009 Pogledaj profil

Ako sebi misliš davat sinonim pisca onda počni raditi na svojim dijelima,a ne srati po radovima koje uopće nisi ni pogledao i još se pritome hvališ time, a da uopće pojma nemaš o čemu se radi.Gerry (gl.muški lik) umre od tumora mozga,a pisma su njegov plan kako da dalje pomogne osobi koju voli,a na kraju se ispostavi da je i cijela obitelj njoj pomogla oko gubitka voljene osobe.Tematika je vrhumnski odrađena,nije prepatetična i ima smisla.Onaj tko jednom izgubi voljenu osobu ,doista voljenu osobu, shvatit će film.Onaj tko ne kuži ništa neće skužit.Zato nemoj se nazivat piscem,pisac čita tuđa dijela i ne pljuje..Posebice ne po nečemui o čemu ne zna ni slova.Zato drži se kvazi kolumne u Cosmu u kojoj možeš ismijavat ljude..A ako se m,isliš nazivat piscem?Jakooooooooo je dug puit pred tobom.Sretno.

A: mareva 13.12.2008 Pogledaj profil

e totalno se slažem s tim. ja sam čak uspjela pogledati taj film. doduše SAMO radi muzike koja je jedina svjetla točka u filmu. uglavnom nikome to ne preporučujem jer iako je užasno dosadan stalno se nadaš da će biti bolji. pa mislim ono, u njemu glumi hilary swank, dobitnica 2 oskara?! pa kako je to moguće onda? e pa ja sam odmah skužila da ona jednostavno nije za takve uloge. bolje neka se ona drži težih uloga koje joj očito bolje idu.

A: mrkemil 08.12.2008 Pogledaj profil

Ne znam zašto ti uopće pišeš o filmovima kada si pisac. Očito ne bi ni trebao pisati o filmovima, kada je očito da nisi filmofil. To se da i zaključiti iz toga da si se tek sada usudio pogledati film, koji je davnih dana izašao na DVD-u, a to naravno implicira da filmove ne gledaš često pa zbog same te činjenice ne bi ni trebao pisati o njima. O samome filmu? Pukim slučajem si pogodio da je film ljigav, ali drugi puta ti se neće posrećiti. Samo se ti nastavi baviti pisanjem, a filmove gledaj usput kao što i inače radiš, ali poštedi nas svojeg komentiranja koje je neinventivno i zastarjelo. Kako je krenulo uskoro će i moja malenkost početi pisati o nečemu što ga uopće ne interesira: npr. o modnoj industriji. Ako može Fashion Guru, Modni Mačak zašto ne bih i ja.

A: eileen 08.12.2008 Pogledaj profil

...zato jer se film ne može procijeniti na temelju 10 rečenica! Film je hvaljen od filmskih kritičara (ne časopisa koje Ti navodiš)s objašnjenjem da je na netipičan način prikazana česta tematika.A da si se potrudio pogledati film,a ne ga "pročitati", to bi i shvatio.