Depp i Richards, kao grožđice s dreadlocksima - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Depp i Richards, kao grožđice s dreadlocksima

Depp i Richards, kao grožđice s dreadlocksima

Prva fotka Johnnya Deppa i Keitha Richardsa na setu 'Pirata s Kariba' zabljesnula je na Netu i namah nestala nakon intervencije studija. Nas još nisu nazvali pa - uživajte dok možete.

p.h. 21.12.2006 0 komentara

Depp i Richards, kao grožđice s dreadlocksima

Kao što smo vas izvijestili, Keith Richards se odmah nakon oporavka od pada s kokosove palme bacio ravno u glumačke vode. Naravno, radi se o predstojećoj instalaciji 'Pirata s Kariba' - 'Pirates of the Caribbean: World's End', gdje stari kotrljajući kamen pridružio Orlandu Bloomu, Keiri Knightley, Geoffreyu Rushu Johhnyu Deppu –u ulozi njegova oca kapetana Granta Sparrowa.

Depp izgleda kao grožđica s dreadlocksima, ustvrdili su na Empire onlineu, no transformacija je odlična jer 63-godišnji 'Rolling Stone' izgleda kao stara grožđica s dredovima i previše osunčanim licem, usuđujemo se dodati. Deppu i Richardsu su kostimografi dizajnirali identične kostime, samo su im stavili različite marame, a njih su se dvojica toliko sprijateljili da je Depp sačuvao suvenir svoje omiljene rock zvijezde prema kojem je oblikovao lik Sparrowa - stepenice za ulaz u prikolicu izrađene posebno za Richardsa s njegovom vlastoručnom posvetom kolegi Johnnyu.

Sa snimanja filma koji će u kino pohode oko svibnja 2007. dopiru glasine o tome kako je, na opće iznenađenje, Richards na setu u kalifornijskom Palmdaleu konstantno virio u čašicu, koketirao s raznim ilegalnim supstancama i neodgovornim ponašanjem sabotirao snimanje, pa ga je redatelj Gore Verbinski morao stalno opominjati ne bi li se malo uozbiljio. Je li upalilo - ne zna se.

Komentari

Nema komentara.