Sly ima 60, a mamma Stallone 61 godinu!? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Sly ima 60, a mamma Stallone 61 godinu!?

Sly ima 60, a mamma Stallone 61 godinu!?

Je li prije bila kokoš ili jaje, Sly ili njegova Mamma Stallone koja tvrdi da je tek neznatno starija od svog sina, šezdesetgodišnjaka Rockyja?

p.h. 01.12.2006 0 komentara

Sly ima 60, a mamma Stallone 61 godinu!?

Sylvester Enzio Stallone ovog je ljeta napunio 60 godina. Samo po sebi ništa čudno da njegova majka, slavna holivudska gatara, bivša hrvačica, dizačica utega, frizerka, dermatologinja i artistica na trapezu Jacqueline Stallone ne tvrdi da ima samo jednu godinu više od svog sina. Rijedak je slučaj, složit ćete se, da sin i dokazana mu biološka majka imaju skoro pa isti broj godina.

Kad se 2005. prijavljivala na britanski Big Brother, gdje su je smjestili kako bi digla atmosferu u kući i iznervirala bivšu snahu Brigitte Nielsen, koja se također natjecala, prijavila je 71 godinu. Tada je Sly imao 59, pa ispada da ga je rodila s 12 godina, što je svakako prihvatljivije no da ga je rodila odmah godinu dana nakon što je i sama došla na svijet.

Osim što je tek nekoliko godina 'mlađa' od svog sina, Jackie je igrajući bocu istine u BB kući tvrdila kako je bila djevica sve do 18 godine. To je arheolozima dalo materijala za rekonstrukciju njene stvarne dobi. Jer ako je Slyu 60, a ona ga nije rodila prije 18te, tada ona mora imati više od 78 godina. Imdb kaže kako je diva rođena 1923, wikipedia navodi kako se ista rodila 1921. Pa sad vi odlučite kome ćete vjerovati.

Znanstveničkim umovima kojima sve i dalje sumnjivo, preporučamo upotrebu ugljikovog izotopa C-14 kojim arheolozi utvrđuju starost materijala.

Komentari

Nema komentara.