Belinda Bedeković gostuje kod Ali G-ja - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Belinda Bedeković gostuje kod Ali G-ja

Belinda Bedeković gostuje kod Ali G-ja

'Dok druge lažu na klavijaturama, Belinda svira'. Primjetio je Ali G i pozvao seksepilnu autoricu brzog prsta da zajedno snime singl 'Be My Wife'.

p.h. 20.09.2006 0 komentara

Belinda Bedeković gostuje kod Ali G-ja

Najsretnija vijest na svijetu i ikad stiže iz Jutarnjeg lista: Zagrepčanka Belinda Bedeković a.k.a 'Najbrži prst na klavijaturama', žena čijoj se virtuoznosti na električnim orguljama FILMSKI ponizno i zauvijek klanja i koja je dugogodišnja tiha patnja muškog dijela redakcije, u subotu kreće u Hollywood snimiti spot s Kraljem Carem i Bogom Ali G-jem a.k.a Saschom Baronom Cohenom (Boratom, Brunom...).

Ne možemo ni zamisliti Ali G-jevu sreću kad je na internetu pronašao spot za Belindin singl Tornado (dolje), možemo samo nagađati da je, kao i mi, doživio neku vrst vantjelesnog iskustva. Način na koji njeni prsti klize po električnim klavijaturama, eruptivna glisanda praćena laganim zabačajima noge iz polučučnja, pogled i seksepil učinili su svoje. Klik na spot!!!


Nakon što je vidio spot, Ali G je nazvao Belindu i predložio suradnju na novom singlu 'You Be My Wife' koji će ujedno biti i uvodni song njegova predstojećeg filma. Umjetnica je pristala, a novinarima Jutarnjeg se povjerila: 'Odgodio je snimanje filma jer je htio baš mene. Rekao mi je da bi ‘druge lagale na klavijaturama, a da ja sviram’. Honorar je odličan, otkriva Belinda u nastavku teksta, po nju na aerodrom dolazi limuzina, a noćenje i kraljevski tretman osiguran joj je u losanđeleskom Hyattu.

Za one koji JOŠ ne znaju TKO je Belinda reći ćemo samo da je imala 3 i pol godine kad joj je majka Ivkica kupila prve orgulje, crvene Bambi na kojima je stisnula svoj prvi ton 'e'. Prvi javni nastup tada petogodišnje genijalke na televiziji prošao je popraćen čuđenjem glazbenih stručnjaka. Zatim, kao adolescentica, osniva ženski bend 'Gazdarice' i ponovo privlači pozornost. Na kraju se ipak odlučuje za samostalnu karijeru i radi na svom projektu 'Tornado On the Remote Keyboard' kojim na javnim nastupima 'ruši sve pred sobom', te pobire ovacije publike koje se nerijetko pretvore u pravu euforiju.

Najbolji svjetski harmonikaš Peppino Principe proglasio ju je najbržim prstom na harmonici. Jedan od ponajboljih svjetskih gitarista Steve Vai upoznao je Belindu nakon ljubljanskog koncerta i oduševljen viđenim materijalima predložio suradnju.

Ako se niste zasitili spotićem i tražite još, razveselit će vas informacija da je na Belindinom službenom siteu u opticaju i CD s kompozicijama 'Kad me ljubiš', 'Moja pjesma' i 'Tornado' te video CD s kompozicijama 'Tornado' i 'Moja pjesma'.

Komentari

Nema komentara.