Barbra Streisand i Kvrgavi prst - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Barbra Streisand i Kvrgavi prst

Barbra Streisand i Kvrgavi prst

Nedavno je pod čekićem završio pornić s Barbrom u glavnoj ulozi. 'Nisam to ja, ta žena ima prste kvrgavije od mojih', tjerala zle jezike miss Streisand.

p.h. 12.07.2006 0 komentara

Barbra Streisand i Kvrgavi prst

Imate 8 mm filmski projektor, četvrt milijuna dolara viška i neutaživu želju da vidite Barbru Streisand u misionarskom klinču?

Čestitke, imamo za vas jednu sretnu i jednu nesretnu vijest. Sretna je ta da se na eBayu nedavno, osim brončane biste, zidnog sata, šalica i podložaka za čaše s našao i pornić s Barbrinim likom. Nesretna vijest (ako ste i dalje fan) je da je predmet licitacije preko noći ispario s eBaya.

Slavna pjevačica burne prošlosti navodno je u danima kad je počinjala karijeru (krenulo joj je nakon plesno-pjevačke točke u gay baru u Greenwich Villageu) bila često bez love, pa se snalazila na sve moguće načine. Crno-bijeli nijemi film koji je naknadno nazvan ‘Barbra Streisend In Hard Core’ izašao je početkom 60-tih u samo 200 kopija koje su koštale oko 50 $ svaka. Nakon toga, pjevačka joj je karijera doživjela znatan uzlet, no Barbrin je san i dalje bio da zabljesne u filmskoj ulozi, pa je prije no što je stekla planetarnu popularnost pokazala grudi u filmu 'The Owl and the Pussycat’/NASLOVNA/.

Barbrina SM faza

Barbra je glasine o svojoj navodnoj XXX ulozi pokušala demantirati još 1977. u intervjuu koji je dala Playboyu objasnivši da joj djevojka u filmu jako sliči, ali da je deblja i da za razliku od nje ima kvrgave prste, dok je film 'The Owl and the Pussycat’ cenzurirala naknadno, sudskim putem. Poslije se prihvatila čednijih uloga poput one u filmu ‘Yentl’ koji je sama i režirala, a u kojem je utjelovila mladu Židovku koja se maskira u dječaka ne bi li mogla izučavati Talmud s rabinom.

Unatoč strepnjama njene majke koja joj je predlagala da se zbog ‘problema s nosom’ okani svjetala pozornice, Barbra i danas, na pragu sedmog desetljeća figurira kao sex simbol, od svog je nosa napravila trademark, a na njenim su se plahtama samo u posljednjem stoljeću meškoljili  Andre Agassi, Robert Redford, Jon Voight, Don Johnson, Kris Kristofferson, Dodi Al Fayed i princ Charles?!

Komentari

Nema komentara.