Rodilo se!!! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Rodilo se!!!

Rodilo se!!!

Tom i Katie konačno su postali roditelji. Brooke Shields vidjela da se Cruiseovi bebom potkivaju, pa i ona stisla. E ne ide to tako Brooke...

p.h. 19.04.2006 0 komentara

Rodilo se!!!

Katie Holmes, zvijezda 'Dawsons Creeka' i supruga 'znatevećkoga' je na tajnoj losanđeleskoj lokaciji u utorak 18.04. na svijet iznijela djevojčicu tešku 3.373 kg, dugačku 50.8 cm. Tom i Kate nazvali su djevojčicu Suri, što na hebrejskom znači 'princeza', a na perzijskom 'crvena ruža' (a na hrvatskom obično stoji ispred riječi 'orao').

Glasnogovornik Arnold Robinson medijima je priopćio kako su i majka i dijete dobro, a detalje o samom porodu koji je protekao u scijentološkoj tišini (pripadnici te religije vjeruju kako bebin reaktivni mozak 'snima' riječi izgovorene za vrijeme poroda te kako one mogu uzrokovati probleme kod majke i djeteta.

Cruise, koji na svom platnom spisku već ima dvoje posvojčadi iz braka s Nicole Kidman (13-godišnju Isabellu i 11-godišnjeg Connora), navodno je presretan, ali o svojoj sreći još nije progovorio.

Nevjerojatno, i prst sudbine zamutio je oko rođenja Cruiseove bebe zanimljivu kašu. Naime zvijezda 'Plave Lagune' te jedno od najsprdanijih lica 'South Parka' (poslije Cruisea i Barbre Streisend naravno), Brooke Shields, iste je večeri rodila djevojčicu Grier Hammond Henchy (ne zanima nas je po čemu je dobila ime, ali s obzirom na loš tajming po kuloarima je već poznata kao 'beba u sjeni'). O kakvoj se koincidenciji radi? Navodno se Brooke i Tom ne podnose nakon što joj je on prošle godine zamjerio uzimanje antidepresiva nakon poroda. Zgodne li prigode za izmirenje. Hi hi hi!

Naravno, po brojnim siteovima se već spekulira o izgledu male Cruiseove, neka od rješenja su na ovoj adresi. Obavezno pogledajte.

Komentari

Nema komentara.