Novi trend - kambodžanski smotuljci - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Novi trend - kambodžanski smotuljci

Novi trend - kambodžanski smotuljci

Iz zemalja trećeg svijeta na holivudske adrese stižu čudni paketi, a na ulicama je sve više Mopseva lutalica. Otkrite najnoviji holivudski hype..

p.h. 30.03.2006 0 komentara

Novi trend - kambodžanski smotuljci

Shopping više nije u modi, a i bonsai psići sve se manje pojavljuju na dodjelama filmskih nagrada i premijerama. Najsvježiji modni dodatak filmskih zvijezda mali su bijeli smotuljci, naime, na cijeni su bebe iz zemalja trećeg svijeta.

Ako zanemarimo kumulativno - globalni obiteljski pristup Mije Farrow iz osamdesetih, možemo ustvrditi kako je trend započela Angelina Jolie usvojivši sina iz Kambodže, pa kćerkicu iz Etiopije. Meg Ryan je pak nakon serije bezuspješnih estetskih operacija novi smisao života odlučila potražiti u Kini odakle joj je dopremljena kćerkica koju je nazvala Charlotte. Ubrzo joj je dojadilo to ime, pa je na gostovanju kod Oprah svijetu objavila kako je napravila veliku grešku s nomenklaturom, te da joj je sad jasno da se mala zove Daisy (tratinčica).

Nicholas Cage je, recimo, cijelu stvar oko usvojenja vješto izbjegao oženivši djelatnicu sushi bara bez papira koja mu je na svijet donijela vlastito kosooko dijete koje je nazvao Kal-El (naslovna, popis potencijalnih imena je ovdje) i odmah opremio prikladnim parom swarovski kaubojki za bebe.

Najnoviji čin modnog milosrđa stiže pak od Jessice Simpson koja je depresiju zbog nedavnog bračnog kraha s Nickom Lacheyem odlučila zaliječiti najnovijim modnim dodatkom po kojeg će pohrliti u Meksiko. Glasnogovornik Rob Shuter za Associated Press je izjavio kako ništa još nije sigurno, ali neke opcije se ipak razmatraju. Pjevačica/glumica i njena obitelj navodno već godinama obilaze meksička sirotišta, a nedavno su se probudili i majčinski osjećaji. 'Želim posvojiti dijete prije no što sama rodim. Uzor mi je Angelina Jolie, ona je napravila predivnu stvar, nakon njenih posvojenja, međunarodna stopa adopcije je narasla u visine'.

Našu karitativnu misiju u kojoj smo vas informirali o najnovijim holivudskim trendovima završit ćemo u nadi da mala Apple (Paltrow), Kal-El (Coppola Cage) i Pilot Inspektor (Lee) neće previše tući Hubbarda (Cruisea) u pješčaniku, te da nitko od navedenih neće patiti kao što je patio Zowie Bowie prije no što je promijenio ime u Joe.

Komentari

Nema komentara.