Angie vara Brada! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Angie vara Brada!

Angie vara Brada!

Kaže to Angelinin prvi suprug Jonny Lee Miller. I dodaje: 'Pitt ne zna koliko se Angie i ja volimo. Ne zna niti kako često.' Rukavica je bačena!

filmski.net 20.11.2005 0 komentara

Angie vara Brada!

Prošlotjedni je koncert U2 u Las Vegasu posjetio i vrlo bivši suprug Angeline Jolie, kolega joj manje poznati - Jonny Lee Miller. Bubica mala u njegovoj blizini zabilježila je zanimljiv i zasigurno intrigantan razgovor između njega i prijatelja mu, razgovor koji bi, ukoliko je istinit naravno, mogao dobrano razbjesniti Brada Pitta, trenutnog objekta pažnje obožavane Jolie.

Priča je započela nevinom insinuacijom da je on, Miller, i više od prijatelja s Jolijevom, nastavila se otvorenom izjavom da su ljubavnici te da bi se Pitt raspolovio da zna koliko su se puta tajno u strastvenim zagrljajima sastali. Ne mareći previše za bidnog Pitta, Miller ga je ošinuo i da uopće ne poznaje sistem 'slobodne ljubavi' po kojem funkcionira Angelina, sistem na koji se i sam nije naviknuo u danima njihovoga braka (1996-1999).

Ukoliko je ovakvo stanje stvari istinito, nitko se ne bi trebao čuditi. Sama Jolieva je ne jednom otkrila svoju otvorenost raznoraznim ljubavnim kombinacijama; od ljubavničkih susreta po raznim hotelima, seksa s prijateljima, lezbijskog seksa…, tako da bi Millerova spika ustvari bila samo glas i 'druge strane'.

Bubica nam je prenijela i božićne planove lijepoga trojca – večerica u Londonu, prilika da se prvi i budući suprug upoznaju, na Bradovu žalost. Još jedna 'sitnica' skače Bradu po žuljevima, radi se o predbračnom ugovoru s Jolijevom u kojem ga ona traži da se odrekne prava na, još uvijek samo njenu, posvojenu djecu.

Millerov predstavnik za javnost odbio je komentirati gornje navode, Jolijev se nije odazvao molbi da ih komentira, a Pittov je negirao sve navedeno. Kako li je samo tako siguran?!?

Komentari

Nema komentara.