Rocky i Terminator, napokon zajedno! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Rocky i Terminator, napokon zajedno!

Rocky i Terminator, napokon zajedno!

Vjerovali ili ne: na isti su dan na webu osvanule najbizarnije moguće vijesti. Arnie i Sly repriziraju svoje najfamoznije uloge: Termya i Rockya.

m.n. 14.10.2005 0 komentara

Rocky i Terminator, napokon zajedno!

Ludo, fantastično, nezaboravno. Dva pohabana nauljena lešića odlučiše, gotovo u isti mah, još po koji put trznuti nogom i zaigrati opasne momke (iako nam je bolji scenarij a la kako su mrijeli junaci našeg doba). Kako dvojica vječnih konkurenata koji su navodno privatno vrlo dobri prijatelji (njihove su zajedničke teme naprosto očite), u svojim karijerama već broje mnoge simultane momente (i jedan i drugi uređuju časopis za bildere): opskurna vijest da Stallone kreće u produkciju šestog nastavka Rockya, a Arnie Schwarzeneger u četvrtu verziju Terminatora prenerazila je i one najspremnije.

Iako se Rocky i Terminator poput urbanih legendi ne moraju ni pisati uz navodnike, ono malo kultnog što im je ostalo pod noktom pomest će upravo njihovi osušeni tvorci koji žale za prošlom mladošću.

Uz svako moguće zgražanje, prenijet ćemo detalje s Guardiana: u šestom će Rockyu osamljeni i umirovljeni boksač opet krenuti u borbe. Želje su mu skromne: boriti se s lokalcima, čisto da mu ruka ostane u formi, no kad mu ponude borbu sa šampionom teške lige, neće se puno nećkati. Schwarzzie pak će, uz Terminatora (komplicirana radnja nije otkrivena), odigrati paralelku i snimiti nastavak 'Istinitih laži'.

Jedno je kristalno jasno: Arnie će svoje atavirane papke ipak sakriti iza željeznih dodataka koje Terminatora znače, dok će za Stallonea vjerojatno izumiti neki novu, apgrejdanu verziju photoshopa s kojom će jadna ekipa glancati svaku (obješenu) scenu.

Komentari

Nema komentara.