Čudno, bizarno, Alley/Pacino - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Čudno, bizarno, Alley/Pacino

Čudno, bizarno, Alley/Pacino

Ukoliko stanje stvari slutite iz naslova, na nama je da potvrdimo:IMDB prenosi da je famozna bucka Kirstie Alley linkana romantično s postarijim Alom Pacinom.

m.n. 13.10.2005 0 komentara

Čudno, bizarno, Alley/Pacino

Oni koji prate vijesti iz showbiza znaju da je Kirstie mučim muku s kilogramima Alley nedavno skinula kojih desetak viška. Ne da ih nije ostalo još :) No, nešto stanjena i već godinama sama, smotala je navodno, navodi IMDB, Ala Pacina koji osim starosti ipak ima još pokojeg asa u rukavu (ili se samo zaželio ruku punih mesa?). Bivša 54-godišnja bartenderica ('Cheers') s 65-godišnjim je Pacinom viđena u širem krugu bliskih prijatelja, no svjedoci se kunu i u prsa busaju da je izlazak imao sve elemente romatičnog.

Američki Star magazin svom znatiželjnom čitateljstvu prenosi da je dragi Al bio užasno nježan prema Kirstie, a da su se cijele večeri manično hihotali i došaptavali. Iako glasnogovornici spomenutog dvojca još nisu imali nikakvih komentara, zaposlenici poznatog Chateaua Marmonta potvrdiše da je Alley Pacina snažno stiskala kad god bi mu nešto govorila (a ta bogme zna stisnuti!), što drugu stranku nije nikako smetalo.

Štofa za sve kinky umove definitivno daju i slijedeći podaci: Kirstie je sama već pet godina otkad je raskinula s Jamesom Wilderom, dok je Pacino koji se nikad nije ženio (iako ima čak petero posijane djece) do nedavno bio u vezi s Beverly D'Angelo. Kako god da bilo, bez obzira na punu istinitost i dugoročnost cijele stvari, u slijedećih bismo mjeseci mogli dočekati još iscrpljenijeg Pacina i trudnu Alley. On je, očito, plodan, a njezina trudnoća u Hollywoodu bi bila taman u pravi čas (iako joj je 54!).
Komentari

Nema komentara.