Cruise i Holmes trudni - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Cruise i Holmes trudni

Cruise i Holmes trudni

Nakon podulje trach suše, za strpljivo smo čekanje nagrađeni poštenim masnim zalogajem. Tomica i Katica postat će mama i tata, nakon samo 6 mjeseci veze.

m.n. 06.10.2005 0 komentara

Cruise i Holmes trudni

Najeksponiraniji par godine, Katie Holmes i Tom Cruise koje u svjetskim medijima popularno nazivaju TomKat, postat će mama i tata. Kako je Tomek Katu zaprosio već u lipnju na vrhu Eiffelova tornja (nakon samo dva mjeseca dejtanja) i još su se k tome oboje dičili da će tjelesnu konzumaciju ostaviti za bračne vode, vijest o trudnoći gospođice zaručnice (spekulira se da bi mogla biti noseća koja tri mjeseca) malo je prenerazila medije. Stroga scijentološka načela na koja je Cruise primorao svoju mlađahnu odabranicu na kraju ne uključuju njezinu čistoću o kojoj su tako strastveno lamentirali u medijima.

Tomova sesrea Lee Anne DeVette, koja je od nedavno i njegova glasnogovornica, medijima je pojasnila da još nije određen datum vjenčanja, a da je TomKat stožer vrlo uzbuđen i da se nikad nije bolje osjećao. Ovakve vijesti se s određenog aspekta mogu smatrati i Tomičinim marketinškim uspjehom – dugo su godina mediji naklapali da je Cruise impotentan i da je upravo on razlog što je njegova bivša, Nicole Kidman, pristala na posvajanje (par ima dvoje djece – Isabellu, 12 i Connora, 10).

Neki su se (zlobnici?) usudili i na nešto dublje analize: gospodin Nemoguća misija konačno je našao ženicu koju može oblikovati po svojim pravilima i prohtjevima – njegova prva žena, Mimi Rogers, bila je nešto starija i dominantnija, a i Nicole Kidman važi za jaku i samosvijesnu osobu. Katica se i u svojim ulogama predstavila kao naivna šiparica, a cijela medijska pompa i njezin glupavo-tulav pogled na Toma na svakoj fotografiji ne daje mjesta nekim drugačijim zaključcima.
Komentari

Nema komentara.