Kuku lele: Brangelina - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Kuku lele: Brangelina

Kuku lele: Brangelina

Kudi ga majka, otac ga kara, Georgie boy opovrgnuo najavu vjenčanja, a Anđa mir propovijeda s drugim stričekima. Poor Pitt!

m.n. 22.09.2005 0 komentara

Kuku lele: Brangelina

Iako službena potvrda veze Jolie/Pitt još uvijek stoji u zraku, Scile i Haribe te Sodome i Gomore koje su zadesile zgođušnog Brada Pitta mogle bi ipak važiti za zeleno svjetlo kada su emocije u pitanju.

Situacija je dakle 'vaka: iako definitivno potentan i muževan, Pitt pred sobom ima spodobu najljepše žene na svijetu čiji su apetiti (i to baš svi) doslovno pomahnitali. Od onih majčinskih, preko dobrotvornih i mirovnih, pa do minglanja s bivšim muževima i ostalim vlasnicima (raznobojnih) visuljaka. Anđa se zaista otela kontroli! Zar ona ne zna da to Breda boli???

Bradova priča glasi: kada je zločesta zaposlenica njegove i Anistoničine kompanije Plan B, Kristin Hahn, bez njegove suglasnosti trtljala o tome kako bi Jennifer užasno patila da Angelina i Pitt imaju svog vlastitog klinca, on joj je fino dao otkaz, bez obzira na poodmaklu trudnoću. Sol su mu na ranu natrljali vlastiti roditelji: Bill i Jane Pitt koji se u Daily Mailu oglasiše o Angelininoj lošoj bračnoj karmi (riječ je, kao što znate, o dva propala braka) te mu javno savjetovaše da malo 'zahladi' stvari.

Takve su izjave, prema insajderima, poprilično povrijedile Jolievu, koja je zatim zaredala izlaske s ostalim stričekima: od Wycelfa Jeana s kojim je podržala Haiti, do bivšeg muža Jonnya Lee Millera s kojim se pojavila na premijeri dokumentarca Jeremya Gilleya 'Peace One Day'. Prste u Bradovoj muci definitivno je imao i Ralph Fiennes, s kojim je Angie također viđena dok je Brad snimao Jesse Jamesa 

Cijeloj storiji nisu nimalo pomogli komentari Georgea Clooneya, koji je ovih dana u svoju malu crnu knjižicu također obilježio novu vezu (tek tri mjeseca nakon prekida s Lisom Snowdon). Nova se odabranica zove Gianna Elvira Cantatore, talijanska nasljednica čiji rositelji, zbog nezadovoljstva Clooneyem, ovih dana prijete razbaštinjenjem. No, osim svojih muka, George je iste zadao i Bradu: zanijekao je da će se par vjenčati u njegovoj vili, a još je k tome opovrgnuo svoje potvrde Jolie/Pitt udruženja.

Dok mu je frend poručio: molim lijepo, perem ruke; Bradu ne preostaje do dadiljanja Anđine djece. Picek!

Komentari

Nema komentara.