Usamljena srca.com - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Usamljena srca.com

Usamljena srca.com

U holivudskom ritmu muževi i žene izmjenjuju se poput čarapa. Prema toj računici Zellwegger i Chesney traže poništenje, a Pitt i Jolie dopuštenje.

m.n. 16.09.2005 0 komentara

Usamljena srca.com

Samo nekoliko dana nakon što je Ananova dala insinuirati da je Renee Zellweger prva na listi za ulogu Sally Bowles u remakeu 'Cabareta' (čiji kultni status nećemo dodatno razglabati), svjetskim su se medijima poput krika otele katastrofalne vijesti. Tipično holivudski, na istu, već tisuće puta viđenu šablonu, nakon turbo iznenadnog vjenčanja, extra romantičnog, na Karibima, s vodicom u pozadini i s pijeskom pod prstićima, pet mjeseci je slavnom paru bilo dovoljno da shvati da to, nažalost, nije to.

On coutry pjevač, ona glumica, bistrice bistre, brzo su skapirali i pred časnim su sudom zatražili poništenje. Iako nismo od američkih pravnih zavrzlama, zaista ne sumnjamo da je brak konzumiran, pa nam poništenje zaista stupidno djeluje. Neki mediji su ipak pokušali izvući još koju od publicistkinje Nanci Ryder, pa se tako nagađa da je Zellwegerica Kennya otpisala zbog prijevare. Dal' zbog one klasične fizičke ili pak novčane, nije poznato. U svakom slučaju, možete nas zvati vidovitima.

Brad Pitt i Angelina Jolie, par čije nam je dejtanje još uvijek enigma, navodno planira vjenčanje u vili Georgea Clooneya u Italiji, navodi Ananova. Dok ih smrt (ili Hollywood) ne rastavi ima se dogoditi nakon što Bradu stigne rješenje o razvodu od Jennifer Aniston. Clooney je prema ovim navodima zapravo prva osoba koja je potvrdila da su dvoje najpoželjnijih ljudi na svijetu u vezi (rječito je izjavio: 'Vidio sam ih zajedno nekoliko puta, djeluju zadovoljno. Sretan sam ako je i on sretan'), tako da si svi možemo kratiti vrijeme pogađanjem: hoće li se vjenčati ove godine ili pak slijedeće.

Komentari

Nema komentara.