Staračke mušice Jacka Nicholsona - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Staračke mušice Jacka Nicholsona

Staračke mušice Jacka Nicholsona

Dobri stari Jack Nicholson uzeo je na pik još starijeg dobricu – na snimanju Scorsesejevog filma 'The Departed' ponašao se poput razmažena balavca!

m.n. 26.07.2005 0 komentara

Staračke mušice Jacka Nicholsona

Kad stisnu godine, popuste: mjehuri, kožni zatezači, spolni nagoni, a i živci. Nicholson je manevrirao istima, a jadni je Martin Scorsese svoje morao staviti na hozentregere. Naime, ako ste od onih koji su se veselili suradnji dvojice velikana, moramo vas obavijestiti da je Jack bio sve samo ne dobar suradnik.

Rotten Tomatoes izvještava da je cjelokupna ekipa 'The Departed'-a s Martyem na čelu apsolutno odahnula kada je Nicholson snimio svoj dio i spakirao stvari. Tiranija se sastojala u slijedećem – biti namrgođen, hejtati temeljito scenarij, svakodnevno kukati o lajnama te od redatelja tražiti da se svakog jutra njegova uloga redefinira i ponovno preradi.

Očajni je Scorsese naprosto bio prisiljen svaku scenu snimati dva puta – onako kako je on to zamislio i onako kako je htio gospodin Ekscentrični. Sve samo da djedica bude sretan i da uopće pristane na slijedeći dan produkcije. K svemu tome, pasionirani je navijač Lakersa svima na setu zabranio nošenje bilo kakvih simbola bostonskih Celtica (snimalo se u Bostonu), a stvari su išle toliko daleko da se snimanje prekidalo, a set propadao ukoliko je netko imao Celtics kapu ili pak majicu.

Unatoč njegovom dnevnom ponašanju, noću je Jack bio onaj stari partijaner – čovjek sposoban mnogo mlađe kolege ostaviti da gutaju prašinu. Kada je o svemu upitan njegov glasnogovornik, javnost je ostala bez željenih detalja, objasnio je čovjek fino da nije bio tamo.
Komentari

Nema komentara.