Kćer za Angelinu Sretnu - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Kćer za Angelinu Sretnu

Kćer za Angelinu Sretnu

Nakon neuspjelog posvojenja ruskog dječaka, namjerila se Jolijeva na afričku kćer. I bi sreća, a njezini se materinski instinkti mogu mirno množiti.

m.n. 06.07.2005 0 komentara

Kćer za Angelinu Sretnu

Gospođica (ili možda gospođa?, budući da se dva puta udavala) Sretna Angelina je u procesu posvajanja novorođene stanovnice Etiopije čija je majka nedavno umrla od AIDS-a. Slavna UN-ova ambasadorica dobre volje tim će činom svom trogodišnjem sinu Maddoxu ispuniti želju – mali je, pazi sad, naprosto zaljubljen u Afriku i upravo je on bio inicijator (unatoč svojim nježnim godinama:)) proširenja obitelji.

Komplicirani je proces navodno pri kraju, navodi Reuters, a novopečena je mama medijima dala samo mrvice – djevojčica će se zvati Zahara Marley Jolie, dok je izostavila prijeke i nadasve bitne detalje poput djetetove dobi, visine i težine. Angie! To boli!

Naprosto je suvišno spominjati da je Mama u sedmom nebu, dok je Maddox sasvim zadovoljan proširenjem obitelji. People ističe želje glumice da se u vijestima posebno napomene da je u posvojenje uključena samo ona, kao single mama. Koliko je kompleksno u cijelu stvar uključen Brad Pitt koji je s Jolievom u Etiopiji prošlog tjedna sređivao papire, nije nam znano. IMDB prenosi da on trenutno navodno sanja o dokumentarcu o Franku Gehryu, no mi smo sigurni da će biti Angiena desna ruka kad god to zatreba.

Iako neki mediji prenose da je bebica oboljela od AIDS-a, sama glumica to nije potvrdila. Ovakav potez je u svakom slučaju hrabar, a ima potencijala i za osvještavanje javnosti na problem AIDS-a. Nadamo se da ovaj marketinški nije jedini razlog posvojenja.
Komentari

Nema komentara.