12 šavova za Leonarda DiCapria - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      12 šavova za Leonarda DiCapria

12 šavova za Leonarda DiCapria

Ne baš normalna ženka potegnula je na fancy hollywoodskom tulumu pivskom bocom DiCapria u glavu. Za uspomenu će mu ostati ožiljak od 12 šavova.

filmski.net 20.06.2005 0 komentara

12 šavova za Leonarda DiCapria

Za zabavu uvijek spreman Leonardo DiCaprio, zajedno s nekoliko svojih pajdaša, napuštao je u petak navečer na Hollywood Hillsu zabavu Ricka Solomona, bivšeg dečka Paris Hilton i 'glavnog' krivca za 'curenje' video zapisa njihovog 'vođenja ljubavi' (pranje automobila meni je seksepilnije).

Da mu tulum zauvijek ostane u sjećanju pobrinula se nepozvana djevojka koja je prošla osiguranje tvrdeći da traži dečka, no zapravo je nasrnula na DiCapria s pivskom bocom i, za malo promašivši osjetljivu vratnu arteriju, pogodila ga u glavu i 'ugravirala' posjekotinu za čiju je sanaciju bilo potrebno 12 šavova.

Glumac se nije javno očitovao o samom događaju, to je napravio njegov predstavnik za javnost  kratko utvrdivši da se zaista radilo o napadu i to od strane osobe koja je nelegalno boravila na privatnom posjedu čak i nakon što je zamoljena da se udalji.

DiCaprio se u Los Angelesu malo 'luftao' od snimanja filma 'Departed' redatelja Martina Scorsesea na setovima u Bostonu i New Yorku, no bez obzira nemali, krvavi incident, ranjeni se očekuje na snimanju prema redu i rasporedu. Hongkoški original ovog filmskog remakea upravo igra u hrvatskim kinima i to pod nazivom 'Pakleni poslovi'.

Komentari

Nema komentara.