Madonna otvara Kabbala hotel - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Madonna otvara Kabbala hotel

Madonna otvara Kabbala hotel

Kupovinom peterokatnice na londonskom West Endu, Madge je opet podigla kovitlac prašine. Naime, nekretnina će poslužiti kao centar za Kabbaliste.

m.n. 10.06.2005 0 komentara

Madonna otvara Kabbala hotel

Ništa od normale za Madonnu. Dobro, nije baš da smo se nadali i da smo baš na njenu adresu upućivali brojne molitve i pozitivnu energiju, ali ipak smo mislili da će joj stanje biti barem nepromjenjeno. Prevarismo se, jerbo je slavna pop-starka opet žešće zabrijala i iskeširala basnoslovnih 3,6 milijuna funti za peterokatnicu na West Endu. Ne, nije kupila neku kućicu djeci u nasljedstvo već je razlog malo bizarniji – zgrada ima služiti kao hotel i kao centar za njezine istomišljenike, ostale Kabbaliste.

Madge je takvim potezima začudila ostale stanovnike West Enda, na što nije imala nikakvih komentara osim cijele dekade posvećivanja svojim uvjerenjima. Susjedi ipak ne odustaju od svojih bojazni, posebice jer je poznato da se Kabbalisti na svojim susretima vole posvetiti pjesmi i meditaciji. Budući da je riječ o famoznoj četvrti koja je poznatija po kazalištima, neki stanovnici Londona smatraju da bi turisti zbog fanatizma štovatelja Kabbale mogli izbjegavati poznati kvart.

This Is London također prenosi da je najveći kamen spoticanja činjenica da je Kabbala pokret koji ima veliku tendenciju ljudima maznuti lovu. Bilo kako bilo, spomenimo još da je Maddieino vjersko ime Esther, a da je navodno toliko zagrižena da je odbila mjesto u canneskom žiriu jer bi zbog toga morala propustiti dva sastanka u Kabbala zajednici.
Komentari

Nema komentara.