Jao, ispao mi je telefon - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Jao, ispao mi je telefon

Jao, ispao mi je telefon

Halo? Recepcija? Prijavio bih kvar na telefonu. Znate, pokušavam nazvati ženu, a to čudo ne radi. Halo? Nemojte da vam se ja spustim! Halo?!? Ma razbit ću vas!

m.n. 07.06.2005 0 komentara

Jao, ispao mi je telefon

Hm…da…ispada da smo u posljednje vrijeme nekako zapali u žutilo. No, da se odmah ispričamo, nije do nas, inače smo dobri i pristojni ;), selebritiji su ti koji nam svakog dana daju štofa. Nakon nestašnog Olivera i pomaknutog Tom Cruisea na repertoaru nam je još jedan kit. Dragi naši, pozdravite Russella Crowea. Grijeh: napad, bacanje telefona na nevine te posjedovanje oružja (to bi prema američkim zakonima bio telefončić). Kazna: uhićenje na licu mjesta, odvođenje u lisičinama pred brdom pohotnih fotografa pa saslušanje kod suca.

Iako imate dovoljno podataka za neku grublju sliku – da razjasnimo. Kataklizmična se storija odigravala u New Yorku gdje je Rusty imao obveza oko promocije svog novog filma 'Cinderella Man'. Oko 16:00 sati po američkom vremenu, zavalio se u postelju te odlučio za zdravlje upitati svoju predragu ženicu koja je ostala u rodnoj mu Australiji. Kako se neko vrijeme nisu čuli, a njegovom je novom naslovu prvo mjesto još k tome preuzeo 'Madagascar', možemo mirna srca ustvrditi da baš i nije bio raspoložen.

Međunarodne linije izgleda i nisu bile prohodne kao inače, a štekala je i sama logistika, pa je s već vidljivim stavom sišao u predvorje i recepcioneru donio sporni uređaj. No, kako drznik nije htio prihvatiti odgovornost za telekomunikacije, Crowe se poigrao Gladijatora, bacio telefon u njega ili u zid (tko bi sad to znao) te ga nekoliko puta zakucao rukom.

Policija je ubrzo intervenirala, a ukoliko se Russelliću dokaže krivnja smiješi mu se kazna od maksimalno sedam godina zatvora. Dok Crowe tvrdi da je telefon samo bacio u zid, a njegov odvjetnik na sva zvona udara da njegov klijent još nije bio uhićen u toj državi (?!?), policija je objavila da je jadni recepcioner zadobio nekoliko ozljeda po licu (dal od telefona ili od šake, pitanje je sad).

Bilo kako bilo, incidentu je svjedočilo nekoliko ljudi, snimiše ga i nadzorne kamere, a snimke su već u ponedjeljak obišle svijet. Sud će o svemu odlučiti 14. rujna, a nama se čini da će recepcioner od istog datuma biti bogat čovjek.
Komentari

Nema komentara.