Drage bakice, ako vam je sila – zovite Colina Farrella - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Drage bakice, ako vam je sila – zovite Colina Farrella

Drage bakice, ako vam je sila – zovite Colina Farrella

Laž ili ne – zabavno je! Colin Farrell, neobuzdani je dečko, a ništa ljudsko nije mu strano – sedamdesetogodišnja bi mu diva za jedan na jedan baš bila dobrodošla, samo da je htjela.

filmski.net 04.05.2005 0 komentara

Drage bakice, ako vam je sila – zovite Colina Farrella

I te ne bilo koja sedamdesetogodišnjakinja, nego prava Dame – Eileen Atkins, glumica koju ste mogli gledati u 'Studengori', a uskoro i u 'Ask the Dust', gdje se dvojac i upoznao. Višak libida ili možda stresan dan na snimanju ili jednostavno – fetiš na staru, naboranu ljudsku kožu, dobro znan pod nazivom – gerontofilija, natjerao je Colina na, kako kaže sama Dame, dvosatno moljakanje za malo usputnog, neobaveznog seksa.

Ništa strašno, ali samo dok to nitko ne zna i dok nisi hollywoodska zvijezda. A u ovom je slučaju informacijsku pipu prema novinarima otvorila sama Eileen, cijele 42 godine starija Farrellova kolegica, ali i njegova otočanka, naime, on je Irac, a ona Britanka. Ta ih poveznica ipak nije makar nakratko zavezala, pa čak niti to što dotična dotičnog smatra 'jednostavno neodoljivom i prekrasnom filmskom zvijezdom'. Ali ne