Zvjezdana&plastična supermama - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Zvjezdana&plastična supermama

Zvjezdana&plastična supermama

Carskim rezom u osmom mjesecu trudnoće spriječite debljanje, a implatante izvadite malo ranije, da spriječite preveliko rastezanje tkiva na sisama.

filmski.net 18.04.2005 0 komentara

Zvjezdana&plastična supermama

Da, da…, sve je to dio paketa koji se nudi selebriti mamama diljem svijeta. Sve je u službi njihove ljepote. A vi se čudite i nikako vam nije jasno kako je, recimo, Sarah Jessica Parker uspjela roditi, dojiti, pelene mijenjati i nakon svega dva mjeseca što je tiskala&puhala u nekoj fensi bolnici – uskočiti u najmanje GAPove traperice, superprozirnu haljinu za potrebe snimanja LUXove reklame i zasjati na naslovnicama svim časopisa!

Spisak slavnih još je i veći, ne trebam vam posebno citirati imena i prezimena, ionako ste sa svih strana bombardirani naslovima i slikama novopečenih mama konfekcijskog broja 36.

E, pa nije sve to samo tako. Treba naprkositi prirodi i najbolje dva mjeseca prije porodnog roka – odraditi carski rez jer – nećete se pretjerano udebljati, članci na nogama biti će zavidno tanki, strije ubijene u samome korijenu.

Dali ste si malo obogatiti dekolte, povećali ga za brojku, mmmm dvije, mmmm tri? Strah vas je što će biti sada kad ste trudni, a sise nezaustavljivo rastu nabrijane hormonima? Rješenje je vrlo jednostavno, logično čak – odete kod vašeg omiljenog čike plastičara koji vam ih izvadi, spremi i pričuva dok se vi ne porodite! A kada vam ih bude umetao natrag, još će vas samo malo 'posisati', skinuti viškove kožice i maknuti ožiljke.

Pozive za zabave, dakle, možete slobodno prihvatiti recimo dva tjedna nakon poroda. No, što ste zinuli?! Kao da bi ih ex Posh Spice samo tako rodila troje! Ha, skoro zaboravih, u čast jednoj od svojih prvih klijentica, bolnica omiljena od strane svojih zvjezdanih klijentica, taj je tretman nazvala 'Mend It Like Beckham'.

Komentari

Nema komentara.