Madonna kuma Gwyneth Paltrow - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Madonna kuma Gwyneth Paltrow

Madonna kuma Gwyneth Paltrow

Pop zvijezda Madonna biti će kuma prijateljici Gwyneth Paltrow na maloj vjenčanoj svečanosti kada će glumica dati svoju ruku pjevaču Chris Martinu.

08.12.2003 0 komentara

Madonna kuma Gwyneth Paltrow

Mjesto održavanja vjenčane ceremonije javnosti nije poznato jer, i inače diskretan par što se tiće svog eksponiranja, ne želi od njima dragog i važnog dana napraviti vašar za sve i svakoga. Mada sami budući mladenci nisu ništa komentirali, radoznala novinarska njuškala dobro su obavila svoj posao pa već sada, nekoliko dana nakon što smo doznali da je Paltrow trudna, znamo i da je na pomolu i službena potvrda njihove ljubavne veze koja traje od ljeta 2002. godine.

Nije to cijeli novinarski ulov, ne, ne! Obavezu kume preuzela je glumičina prijateljica Madonna, i sama udata za Britanca, redatelja Guy Ritchiea, a jedna od djeveruša biti će poznata modna kreatorica Stella McCartney koja se također nedavno udala na tajnoj ceremoniji u škotskom dvorcu za novinskog izdavaća i bivšeg urednika lifestyle magazina Wallpaper, Alasdhaira Willisa.

Bez obzira što je vjenčanje najavljeno kao malo, nimalo ne znači da neće biti i glamurozno. Samo što tome neće svjedočit svi, nego samo odabrani. Na listi VIP gostiju važno mjesto zauzima redatelj Steven Spielberg koji je kršteni kum 31-godišnjoj Gwyneth, a na vjenčanju će je tradicionalno predati mladoženji umjesto oca koji je preminuo prošlo ljeto.

Nagađa se da će se vjenčanje održati vrlo brzo, u roku od nekoliko dana.

Komentari

Nema komentara.