Cageov facelifting propao - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Cageov facelifting propao

Cageov facelifting propao

Besplatan facelifting Nicholas Cage je zamalo primio u toku prometne gužve. No, zahvaljujući dobrohotnim vozačima, ludom je doktoru pobjegao na vrijeme.

m.n. 01.04.2005 0 komentara

Cageov facelifting propao

Nismo točno sigurni koliko je promila dozvoljeno u Americi i koliko često se bilo kakvi propisi primjenjuju na zvijezde. No, kad čistke ne provodi policija, na to su ponekad spremni obični građani koji sporadično djeluju po svojoj slobodnoj procjeni, pa često to bude po onoj 'kome opanci, kome obojci'.

Female First je otkrio da je velike probleme s neslužbenim regulatorima prometa imao i Nicholas Cage. Iako na početku moramo priznati da se slažemo oko njegovog ljiga imidža, ipak nam se čini da mu promjena ličnog opisa ne bi nešto pomogla (što je izgubljeno je izgubljeno).

Scena ide ovako: stoji Cage u prometu, zastoj je na najprometnijem dijelu holivudskog bulevara. Veliki i masni tip, od nekih 130 kila parkiran je tik do desnog boka njegovog oktanskog ljubimca. Cage ništa ne sluti, fućkajući umilno. Pozamašnom čovjeku vlastita žena na Cagea pokazuje prstom, puštajući da joj se objesi vilica, te ga dodatno iritira izjavom: 'Oh, kako je zgodan'. (Za njeno stanje ili dijagnozu nismo sigurni).

I dok u Nicholasu zbog gužve lagano raste nervoza, a prsti sami od sebe kreću lupkati u nekom neodređenom ritmu, odjednom ugleda zajapurenog i snažnog čovjeka kako spušta staklo. 'Moja žena misli da si zgodan. A meni si sranje', ispljunuo je korpulentni tip, ostavljajući Nicholasa s obješenom vilicom, baš onakvom kakvu je ranije imala njegova žena, i otvarajući vrata na automobilu.

Jasno je da je epilog klasika: ljubomorni suprug, frustriran kvalitetom seksualnog života, lud kao šlapa od ženinog prigovaranja da konačno smršavi svu je svoju negativnu energiju usmjerio na u tom trenu jadnog i bespomoćnog, ali inače bogatog i po nekim definicijama uspješnog Cagea. Do fajta nije došlo, zahvaljujući diplomatskim sposobnostima koje izrodi nevolja i ostalim vozačima koji rado priskaču zvijezdama u pomoć. Muž nije smršavio, seks im nije postao bolji, a Cage i dalje isto izgleda.

Komentari

Nema komentara.