Škrt, škrtiji, Mel Gibson - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Škrt, škrtiji, Mel Gibson

Škrt, škrtiji, Mel Gibson

Posljedice 'Braveharta' dublje su prirode. Jest da je Australac, ali postojanje škotskih korijena više je nego izvjesno.

h.p. 18.01.2005 0 komentara

Škrt, škrtiji, Mel Gibson

Svjetska zarada 'Pasije' još uvijek se zbraja, a Mel Gibson bogatiji je nego ikada. Samo u Americi zaradio je više od 370 milijuna dolara; i to samo od prodanih ulaznica. A gdje li su čavli, knjige, šalice, ručnici i školske torbe... Da podsjetimo: iza 'Pasije' stoji upravo Gibsonova producentska kuća Icon Productions. Sve to ipak Melu nije bilo dovoljno da bi zaboravio na još poneku mogućnost dodatne zarade. Odvjetnici su dobili zadazak, no stigle su poražavajuće vijesti! On neće moći uštedjeti deset tisuća baksa godišnje...

Cijela priča počela je nečijom savršenom idejom da se posjed od tridesetak hektara u Connecticutu registrira kao poljoprivredno dobro. Porezna olakšica je osnovni motiv, jasno. Gibson na imanju osim kućerine, teniskog terena, bazena i popratnih sitnica ima i štalu u kojoj je udomio ovčice, magarčiće i nešto pilića. Odbijenicu mu je priopćio lokalni birokrat riječima:
'Svatko može imati par pajceka u dvorištu. Poanta farme je proizvodnja.'

Kratko i jasno; nema što. Mel, drži se ti filma!

Komentari

Nema komentara.