Tomica bi na Everest - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Tomica bi na Everest

Tomica bi na Everest

Dok slava udari u glavu jednostavno nema lijeka. Friško je obolio Tom Cruise i kad je eto, tako divna prilika, poželio osvojiti Mont Everest.
 

m.n. 15.11.2004 0 komentara

Tomica bi na Everest

Dok se njegova bivša pokušava dokopati uloge Coco Chanel, gospon Cruise nasmijava američku, a bogme i širu javnost izjavama da mu je najveći san osvojiti Monut Everest. Ako je mogao osvojiti vidljivo višu Nicole pa i sve holivudske limite, planinica od par tisućica metara ne bi mu trebala predstavljati preveliki problem.

Budući da se snimanje trećeg nastavka akcijanera 'Mission Impossible' održava u tim primamljivim krajevima, četrdesetdvogodišnji gospodin Ambicija samo bi želio ostvariti dječačke fantazije, iskoristiti ovu životnu priliku i nakon snimanja malo planinariti po Himalajama.

Genijalno, produhovljeno i nadasve originalno čovjek je zaključio da je život pustolovina koju sam stvaraš i kreiraš, a da on zaista vjeruje da su njegove želje realne. Usput je priznao da baš i nije neki stručnjak i da mu penjanje ne ide baš nešto. (???) Dok su drugi na najvećoj od svih planina nemilice ginuli, on bi, malo prošetao svoju višemilijunsku guzu.

Komentari

Nema komentara.