Još malo zarade na nekadašnjoj mišičnoj masi - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Još malo zarade na nekadašnjoj mišičnoj masi

Još malo zarade na nekadašnjoj mišičnoj masi

Sylvester 'Rocky' Stallone združit će se sa žutim izdavačkim divom American Media Inc na stvaranju novog fitness magazina SLY.

filmski.net 02.11.2004 0 komentara

Još malo zarade na nekadašnjoj mišičnoj masi

Tako će se popularni Sly istoimenom tiskovinom pridružiti ljubimcima Amerike; Oprah Winfrey (O, The Oprah Magazine), Martha Stewart Living ('pijanistice' Marthe) i starom mu kolegi po mišičnoj masi – Arniju Arnoldu Schwarzeneggeru (Muscle & Fitness i Flex). Ciljna grupa ovog za zdravlje svake obitelji bitnog magazina biti će otromboljeni muškarci koji to više ne žele biti i imaju između 35 i 54 godine (što je bitan preduvjet jer se oni mlađi i ne sjećaju Rockyja i još uvijek imaju sixpack na trbuhu).

Pedesetosmogodišnji će ex stud Stallone u pridonijeti izdanju u puno većoj mjeri nego vam se to možda sada čini jer osim svog poznatog nadimka, on će mjesečniku posvetiti i veliki dio svog uredničkog talenta, a obožavatelje i one koji će to tek postati počastiti svojom slikom i prilikom na naslovnici prvog broja čiji je debut rezerviran za siječanj 2005. Da li će se njegov lik tiskati i na svakoj sljedećoj naslovnici, ovisit će o tome koliko će vremena i sam Sly provoditi u pred ogledalom u fitness centru. Ili kako je to glasnogovornica diplomatski zapakirala: 'Nismo još odlučili.'

Isti taj izdavački koncern je početkom ove godine imenovao guvernera im sunčane im Kalifornije i nekadašnjeg Mistera Universa te akcijskog junaka Arnija Arnolda im Schwarzeneggera izvršnim urenikom dvaju im bodybuilding naslova, gorespomenutih Muscle & Fitness i Flex. Što je funkcija '...koja sama po sebi ne zahtijeva puno vremena...', kažu. Tako da ovaj manji angažman Slya Stallonea sigurno neće biti ugrožen zbog njegovog reality tevea o mladim boksačima, The Contender, čiji je početak na NBCju sinkroniziran s datumom izlaska papirnatog fitness tabloida.

Eto, kako mi se mašta sva razigrala, već zamišljam foto session Rockyja i Conana u oskudnoj odjeći pod teretom teških utega, mislim kad se već spominje stara slava, jel'. A za styling bi mogli angažirati i našeg poznatog i čini mi se poslu doraslog stilistu Nevena 'Jugoplastiku' Ciganovića. A kao primjer dobrodržeće gospođe u poodmaklim godinama - nema bolje reklame od urednikove majke - Jacqueline Stallone, doduše nju ne drže mišići već nekoliko specijaliziranih plastičnih kirurga, ali tko pita:)

Komentari

Nema komentara.