U potrazi za hard coreom - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      U potrazi za hard coreom

U potrazi za hard coreom

Angelina Jolie puni stranice pikanterijama. I to sočnim, jer u potrazi je za idealnim. Mora biti grubi Britanac u koži koji je želi vezati.

m.n. 19.10.2004 0 komentara

U potrazi za hard coreom

Da Angelina Jolie nije nevinašce svi smo oduvijek znali, mala je oduvijek imala talenta da šokira sve oko sebe. Nakon što smo nahvalili njezinu humanost i popratili prinovu u obitelji, donosimo malo sadomazo materijala.

The Sun prenosi, najseksi živuća žena smatra da bi pravi muškarac za nju bio, ni manje ni više, onaj koji shvaća njezinu potrebu za igricama s kožom i bičem te ju je spreman povremeno vezati.

Glumica se nastojala smiriti u majčinstvu, pa i u propalim brakovima s Jonnyem Lee Millerom i Billyem Bobom Thorntonom, uvođenjem sadomazohističkih elemenata u njihov seksualni život. Sa sljedećim partnerom želi pomaknuti granice još dalje te ponovno uživati u doziranoj agresiji.

Jolie, naime, smatra da se nasilan seks krivo interpretira kao bolestan i uvrnut; po njenom je stvar u povjerenju i iskrenosti među partnerima. Ipak, naglašava da nikad nije bila vezana tokom seksa, iako je iskušala i dominantne i pokorne role.

Znači dečki (ili cure?) - onaj koji ju veže je pravi. A za ovaj sex-spomenar Angelina je  priznala i da obožava spavati s Britancima koji su joj u krevetu sjajni bajni.

Komentari

Nema komentara.