Tko nađe - njegovo! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Tko nađe - njegovo!

Tko nađe - njegovo!

Koliko vrijede vaše gole, seksualnoekstatične slike? Možda ništa, ali slike JamieA Foxxa zasigurno vrijede pravo malo bogatstvo.

30.09.2004 0 komentara

Tko nađe - njegovo!

Upravo to misli i neimenovani fizički radnik koji pomoću suda traži pravo da slobodno raspolaže eksplicitnim fotografijama spomenutog komedijaša, Jamie Foxxa, za koje tvrdi da ih je sasvim slučajno pronašao u kutiji iza njegove kuće u Las Vegasu.

Jamie Foxxu je sigurno velika frka jer se radi o više od sto eksplicitnih seksualnih fotografija (čitaj usoptali Jammie ševi k'o lud, a sva njgova raskoš vidi se iz svih kuteva), pa njegov odvjetnik tvrdi da su ukradene s lošom namjerom. Stvarno da se čovjek zapita kako je biti javna osoba. Zamislite na što sve morate paziti i što si sve ne možete dozvoliti. Kad bi vam bilo super da se slikate goli, morali bi to držati u nekakvom sefu i brižljivo čuvati da ne bi slučajno izgubili. Takav scenarij nam je već svima dobro poznat.

Valjda se trebaš pomiriti da kada si javna ličnost nemaš više privatnosti, pa ako netko pronađe nešto tvoje – ne mora ti vratiti, pa makar ti bio na tome gole guze. Prema izvještaju New York Daily Newsa neimenovana osoba je i dopunila svoj zahtjev tužbom da su mu Foxxovi snagatori upali u kuću i pri pokušaju iznude spornih fotografija ga ozlijedili, što potvrđuje i policijski izvještaj.

Inače, Foxxa su posvojili djed i baka, nakon što su se majka i otac razišli, a priuštili su mu strogo i rigidno djetinjstvo puno molitvi. Još kao mali pjevao je u crkvenom zboru, a glazbu je toliko zavolio da se njome nastavio baviti i dalje u životu. Izdao je album 'Peep This' 1994. i pjevao tematsku pjesmu filma u kojem je glumio 1999., 'Any Given Sunday'. Angažiran je na filmu 'Stealth' (2005), a posljednje što je odradio bio je 'Collateral' (2004) koji samo što nije stigao i u naša kina (sljedeći tjedan).

Trenutno je sigurno bijesan k'o ris. Možda grozničavo razmišlja šta bi mu rekla baka da se te slike objave, a možda želi udio od love. Sve ovisi o tome što je zapravo na slikama. Ako je sav zgodan i utegnut, ako nije posrijedi pedofilija ili dvostuki dildo možda mu ni ne bi trebalo smetati?
Pa i fizikalci moraju od nečega živjeti!

Komentari

Nema komentara.