Helen Mirren je prava kraljica! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Helen Mirren je prava kraljica!

Helen Mirren je prava kraljica!

Uglednu glumicu je Europska filmska akademija proglasila 'kraljicom glume', a uskoro će opet glumiti britansku kraljicu, i to u drami 'The Audience'.

s.p. 26.09.2012 0 komentara

Helen Mirren je prava kraljica!

Europska filmska akademija odlučila je dodijeliti Helen Mirren počasnu Nagradu za europska postignuća u svjetskom filmu. Glumica je na to odgovorila da joj je ta nagrada 'velika čast' i izjavila da bi bila 'vrlo ponosna ako bi ju uvrstili u glumicu europske tradicije.'


'Kraljica', trailer.

Osim toga, Mirren nastavlja tradiciju igranja kraljice Elizabete II. Nakon uloge u 'Kraljici' za koju je dobila Oscara, sada je dobila istu ulogu u drami 'The Audience' koju je napisao scenarist 'Kraljice' Peter Morgan. Režije će se prihvatiti Stephen Daldry, a priča će se baviti kraljičinim redovnim susretima s britanskim premijerima.

Kraljica Elizabeta II vlada već točno 60 godina, te je pričala sa svim britanskim liderima, od legendarnog Winstona Churchilla pa do Davida Camerona koji je sada na vlasti. Očekujemo da publika dozna što se tračalo u povjerljivim razgovorima, a premijera drame bit će u ožujku u Geilgud Theatre.

Komentari

Nema komentara.