Angelina Jolie posjetila Sarajevo - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Angelina Jolie posjetila Sarajevo

Angelina Jolie posjetila Sarajevo

Slavna glumica došla je u Sarajevo preuzeti priznanje počasne građanke, a svojim predavanjem otvorila je 6. Sarajevo Talent Campus.

s.p. 08.07.2012 0 komentara

Angelina Jolie posjetila Sarajevo

Glumica i novopečena redateljica Angelina Jolie održala je svoje obećanje i vratila se u Sarajevo kao gošća 18. Sarajevo Film Festivala. Mediji su objavili da je došla privatnim avionom, s troje djece, ali bez Brada Pitta. Angelini Jolie ovom je prigodom uručeno i specijalno priznanje Počasni građanin Sarajeva, koje joj je u svibnju dodijelila Skupština Kantona Sarajevo.


Angelina Jolie na 18. SFF-u.

Angelina je u Sarajevu boravila i s ciljem davanja podrške mladim talentiranim umjetnicima, polaznicima 6. Sarajevo Talent Campusa koji je u subotu otvoren uz predavanje popularne glumice. Predavanju Angeline Jolie prisustvovalo je blizu stotinu mladih redatelja, scenarista, producenata, glumaca i filmskih kritičara iz 13 država regije, a nakon predavanja mogli su joj postavljati i pitanja. Naši izvori javili su nam da je Angelina izjavila da 'traži scenarije i nove zahtjevne uloge' te je pozvale sudionike STC-a da joj slobodno daju svoje scenarije.

Komentari

Nema komentara.