Gay večer za Pitta i Clooneya  - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Gay večer za Pitta i Clooneya

Gay večer za Pitta i Clooneya

George Clooney i Brad Pitt angažirali su se u borbi za prava homoseksualaca pa ih već ogovaraju da su više od prijatelja. Baš ih briga!

s.p. 05.03.2012 0 komentara

Gay večer za Pitta i Clooneya

Velike holivudske zvijezde provele su subotu navečer - čitajući na pozornici tekst posvećen pravima homoseksualaca! Riječ je o drami '8' koja se bavi kalifornijskim Prijedlogom amandmana broj 8 za ukidanje homoseksualnih brakova. Tekst se bavi sudskom raspravom na kojoj je taj amandman proglašen protuustavnim, a napisao ga deklarirani homoseksualac Dustin Lance Black koji je napisao scenarij za 'Milk', a i za 'J. Edgara' koji ćemo uskoro vidjeti u kinima.

U čitanju teksta sudjelovali su Brad Pitt, Kevin Bacon, Martin Sheen, George Takei, John C. Reilly, Jamie Lee Curtis, Christine Lahti i George Clooney koji je nedavno dao intervju gay magazinu 'Advocate'. Clooney je odbio demantirati glasine da je homoseksualac jer bi tako ispalo da misli da je to loša stvar.

Osim toga, izjavio je da ga je briga za te glasine i da će mnogi vjerovati u taj trač i godinama nakon njegove smrti. Trač se obično vrti oko činjenice da su on i Brad Pitt prijatelji koje se često druže i stalno ih fotografiraju zajedno, no Clooney je pojasnio da se oni u stvari viđaju samo par puta godišnje, te da cijeni Pitta kao osobu i talentiranog umjetnika.

Komentari

Nema komentara.