Angelina Jolie i Brad Pitt dolaze u Zagreb! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Angelina Jolie i Brad Pitt dolaze u Zagreb!

Angelina Jolie i Brad Pitt dolaze u Zagreb!

Angelina Jolie u pratnji Brada Pitta stiže u Zagreb predstaviti svoj redateljski i scenaristički prvijenac 'U zemlji krvi i meda'!

s.p. 31.01.2012 0 komentara

Angelina Jolie i Brad Pitt dolaze u Zagreb!

Angelina Jolie i Brad Pitt dolaze u Zagreb na svečanu premijeru novog Angelininog filma! 17. veljače u CineStaru Arena IMAX u Zagrebu će se održati svečana premijera filma 'U zemlji krvi i meda' u kojem Angelina Jolie debitira kao scenaristica i redateljica. Premijera filma u Zagrebu bit će ekskluzivna prilika da gledateljima u Hrvatskoj film predstavi Angelina Jolie i ekipa filma predvođena glavnim glumcima Zanom Marjanović, Goranom Kostićem i Radom Šerbedžijom.

U distribuciji Blitz Film i Videa film će u Bosni i Hercegovini gledatelji moći gledati na velikim platnima od 16. veljače, a i u Sarajevu će ga predstaviti Angelina Jolie koja će sa ekipom filma uveličati svečanu premijeru koja će biti održana 14. veljače. 'U zemlji krvi i meda' u hrvatska kina dolazi 18. veljače.


'U zemlji krvi i meda', trailer.

Film se odvija u pozadini rata u Bosni tijekom 1990-ih, a donosi priču o Danijelu (Goran Kostić) i Ajli (Zana Marjanović), koji su se našli na suprotnih stranama brutalnog etničkog sukoba. Danijel je bosanski Srbin, policajac, dok je Ajla muslimanka i umjetnica. Prije rata bili su zajedno, no kako nasilje preplavljuje zemlju, njihova se veza mijenja. Mjesecima kasnije, Danijel služi pod zapovjedništvom svojeg oca, generala Nebojše Vukojevića (Rade Šerbedžija), kao oficir u jugoslavenskoj vojsci.

On i Ajla još se jednom sreću kad nju trupe pod Danijelovim zapovjedništvom izvode iz stana u kojem živi sa sestrom Lejlom (Vanesa Glođo) i njenom bebom. Sukob preuzima kontrolu nad njihovim životima, pa se njihova veza mijenja, njihovi motivi i međusobna povezanost postaju dvosmisleni, a njihova odanost sve nesigurnija. Film je bio nominiran za Zlatni Globus u kategoriji najboljeg stranog filma te je dobio nagradu Stanley Kramer koju dodjeljuje Producentski ceh Amerike.

Komentari

Nema komentara.