Nicole traži frajera - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Nicole traži frajera

Nicole traži frajera

37-godišnjoj samohranoj majci dvoje djece nije lako naći muškarca, čak ni ako je ona planetarno poznata glumica poput Nicole Kidman.

01.07.2004 0 komentara

Nicole traži frajera

Čovjek bi pomislio da Nicole ima sve – dvoje slatke dječice, slavu, ljepotu, novac, uspješnu karijeru, Oscara – i da je posve zadovoljna s time. No, kad pažnja javnosti popusti, a filmske kamere se ugase i ona se ponekad osjeća usamljeno.

'Nadam se da ću sresti nekoga i biti sretna s njim, ali to nije tako jednostavno kao što zvuči. Ja sam 37-godišnja žena s dvoje djece. Muškarci ne stoje u redu pred mojim vratima,' povjerila se u intervjuu za časopis Now. 'Ne želim zvučati kao žena iz kluba usamljenih srdašca i ne želim se reklamirati. Djeca su moj prioritet. Vodim ih sa sobom bilo u kino, na bejzbol utakmice ili na lokalne priredbe, što nije vrlo privlačno za nove muškarce, zar ne?', objasnila je svoj problem.

Nicole nije viđena s nekim muškarcem još od prekida s glazbenikom Lennyem Kravitzom u siječnju ove godine. Također, opovrgla je sve glasine da bi se mogla pomiriti s bivšim suprugom, Tomom Cruiseom, od kojeg se rastala 2001. godine. Njih dvoje su ostali u dobrim, prijateljskim odnosima, što su i potvrdili na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa.

Osim što je opovrgnula mirenje s bivšim suprugom, glumica se osvrnula i na glasine o njenom prehrambenom poremećaju. Naime u posljednjem filmu kojeg je snimila, obradi komedije 'The Stepford Wives' izgleda jako mršavo i ispijeno. Za takav izgled okrivila je – svoju kosu.

'U zadnje vrijeme često sam je nosila podignutu i začešljanu, a to, izgleda, čini moje lice manjim, a moje tijelo mršavijim. Kad je raspustim… moja dječačka figura izgleda malo punije. To je jedino objašnjenje koje mi pada na pamet,' priznala je Nicole.

Komentari

Nema komentara.