U Londonu gore i filmovi - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      U Londonu gore i filmovi

U Londonu gore i filmovi

U nemirima u Velikoj Britaniji uništeno je oko 30 milijuna DVD-a! Dobra vijest: Angelina, Brad i djeca su na sigurnom!

s.p. 10.08.2011 0 komentara

U Londonu gore i filmovi

Britanski mediji objavili su da je u nemirima koji su izbili u Londonu i ostalim gradovima uništeno - gotovo 30 milijuna DVD-a! Domaći distributeri Dogwoof, Artificial Eye, Metrodome i BFI potvrdili su da su uništene njihove zalihe filmova, a to se dogodilo nakon požara koji je u ponedjeljak podmetnut u skladištu Sonyja u Enfieldu.

Dogwoof je izgubio oko 50.000 DVD-a, a BFI je potvrdio da je ostao bez 120.000 DVD-a i Blu-rayeva, ali je naglasio da imaju arhivu na dvije različite lokacije pa nesreća ne bi trebala omesti najavljene narudžbe filmova. Ostali distributeri će privremeno imati dosta problema u opskrbi kupaca, no njihova arhiva je bila osigurana, a Sony poduzima sve kako bi kopirao i dostavio čim više diskova.

A nakon Sarajevo Film Festivala Angelina Jolie je sa svojim klincima otišla baš u London, jer Brad Pitt u obližnjem Falmouthu snima film 'World War Z'. Navodno je Brad dosta zabrinut zbog situacije u Londonu, no Angie je zaposlila dodatnog zaštitara i kloni se predgrađa u kojima još vladaju neredi. Ako se požele skloniti na sigurno mjesto, uvijek mogu doći na Brijune - tamo ih sigurno još uvijek čekaju...

Komentari

Nema komentara.