Farrellova kita zapela u montaži - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Farrellova kita zapela u montaži

Farrellova kita zapela u montaži

Na testnom prikazivanju drame 'A Home at the End of the World' publiku je zgranula ogromna kita glavnog glumca Colina Farrella pa su je morali 'rezati' u naknadnoj montaži.

23.06.2004 0 komentara

Farrellova kita zapela u montaži

Povijest se ponavlja. Veličina je opet važna. Ali ne govorimo o Godzilli, već o Farrellovom spolovilu koje je na probnom prikazivanju najnovije drame natjeralo ženski dio publike da razjapi vilice, a muškarcima je bilo neugodno, kažu. I tako lančanom reakcijom, prepale su se i studijske glavešine koje su odlučile kastrirati Colina. Ouch!!!

Vragolasti se Irac prilično razljutio zbog novog tijeka događaja, te stao u obranu svakog svog centimetra zahtjevajući da bar na dvd izdanju sva raskoš njegovog talenta bude zastupljena. No, studijski glavni sada već imaju nove argumente.

Nakon Colinovog portreta 'an face', rijetko se tko više mogao koncentrirati na radnju filma, dame su se samo došaptavale, a muškarci su bili indisponirani. Aloooo, 2004. je. Dajte ekipi nekoliko kostiju i pustite im Also Sprach Zarathustra iz Kubrickove 'Odiseje', a nas ostale pustite da jedemo kokice i gledamo film.

Komentari

Nema komentara.