Natalie Portman je trudna i zaručena - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Natalie Portman je trudna i zaručena

Natalie Portman je trudna i zaručena

Mlada glumica objavila je da očekuje bebu i planira vjenčanje s Benjaminom Millepiedom, baletanom s kojim je radila na 'Crnom labudu'.

s.p. 28.12.2010 0 komentara

Natalie Portman je trudna i zaručena

Zvijezda 'Crnog labuda' Natalie Portman je i službeno potvrdila da je zaručena, i to za oca svog prvog djeteta! Ime sretnika je Benjamin Millepied, a par se upoznao na snimanju 'Crnog labuda' gdje je Natalie glumila balerinu, a Benjamin joj je pomagao u koreografiji.

Portman je u ekskluzivnoj izjavi Entertainment Weeklyju izjavila kako je 'uvijek čuvala svoj privatni život', ali sada želi reći kako je 'neopisivo sretna' i 'osjeća se vrlo zahvalnom na ovom iskustvu'.

Očito će Portman sada imati glumačku pauzu, no baš sada slijedi sezona Oscara i Zlatnih globusa, a mnogi smatraju da je 29-godišnja Natalie jedan od najvećih favorita za te nagrade. Osim toga, ove godine očekuju se brojne premijere Natalienih filmova ('Your Highness','Samo seks','Thor'), a baš sada studio je najavio i ograničenu američku kinodistribuciju za 'The Other Woman' u kojem Natalie Portman glumi - majku!

Komentari

Nema komentara.