Tim Burton duguje Lisi Marie 5.4mil$ - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Tim Burton duguje Lisi Marie 5.4mil$

Tim Burton duguje Lisi Marie 5.4mil$

Bivša dugogodišnja zaručnica Tima Burtona, Lisa Marie, tužila je redatelja zbog 5.4mil$ koja je trebala dobiti za utjehu nakon raskida.

01.06.2004 0 komentara

Tim Burton duguje Lisi Marie 5.4mil$

Lisa Marie, dugonoga, prsata i putena ljepotica, model, plesačica i povremena glumica i Tim Burton, neugledan i neuredan gotički kralj filmske trake, upoznali su se na ludoj novogodišnjoj proslavi 1991. godine.

Bio je to početak njihovih devetogodišnjih zaruka. Lijepa Lisa Marie bila je Burtonova muza i pojavljivala se u gotovo svakom njegovom filmu: 'Ed Wood', 'Mars Attacks!, 'Sleepy Hollow' i 'Planet of the Apes'.

Sa seta Planete majmuna; Helena je lijevo, Lisa Marie desno

Posljednji je filmski projekt bio fatalan i za zaručnike i za glavnu glumicu, Helenu Bonham Carter, a bogme i za Burtonove fanove. Majmunska Helenina faca potpuno je omađijala redatelja specifičnog ukusa, film je pokopan, Burton popljuvan, a prsata je plavuša ostala sama. SChmrtz!

Kako to u svijetu slavnih biva; pare mogu kupiti sve, pa se tako i Lisa Marie primirila nakon što je postignut dogovor po kojem ona kao ucviljena i ostavljena dobiva od bivšeg zaručnika pozamašnu svotu od 5.4mil zelembaća.

Ovo je jedna od čednijih fotki sa seanse s Jeffom Goldblumom

Bezbrižna i osigurana, vratila se raskalašenom i burnom losangeleskom životu; ljubovala je s Jeffom Goldblumom, drugovala s modnim darlingom, dizajnerom Jeremy Scottom kao jedna od njegovih muza i partijala sa svim pravim disco manijacima obiju američkih obala.

Ležerna non stop zabava traži i podeblji konto, pa se Lisa sjetila i svog višemilijunskog osiguranja koje eto, nikako da dopliva s britanskog otoka gdje Burton i Helena savjesno mijenjaju pelene svom jednogodišnjem djetetu, pa je angažirala odvjetnika ne bi li ga malčice požurila. Brže, brže, zabava trpi!

Komentari

Nema komentara.