Billy Bob Thornton najiskrenije o Angelini Jolie - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Billy Bob Thornton najiskrenije o Angelini Jolie

Billy Bob Thornton najiskrenije o Angelini Jolie

Billy Bob je The Mirroru otvorio srce u podužem interviewu u kojem je priznao krivicu za raspad braka s Jolie koja je za njega bila prejaka, prepametna i presamostalna.

27.05.2004 0 komentara

Billy Bob Thornton najiskrenije o Angelini Jolie

Za vrijeme upravo završenog Cannes Film Festivala, dvoje bivših supružnika, Billy Bob i Angelina, izbjegavali su se gdje god su mogli. Angelina je promovirala animirani Shark Tale i iskrala se iz hotela Hotel Du Cap trenutak prije no što je Billy Bob pristigao, u društvu svoje trudne djevojke, radi promocije filma 'Bad Santa'.

I slijepcima je jasno da tu stvari još uvijek nisu sjele na svoje mjesto. Nakon zakletvi na vječnu ljubav, posvojenog djeteta i burne veze uslijedio je neočekivani i nerazjašnjeni prekid. Njemu je to bio peti, a Angelini drugi brak. Mediji su nagađali i nagađali, no razlog prekida nisu pogodili. Prošlo je gotovo dvije godine, a odgovor je stigao od samog Billy Boba koji je jasno i bez uvijanja cijelu krivicu svalio na ? sebe.

'Ja am se bojao Angie. Bila je predobra za mene. Bila je prelijepa, prepametna, presamosvjesna i presamostalna. A mnogo toga ide na moja leđa, pri tom mislim na neke loše stvari s kojima se nisam htio suočiti. Osjećao sam se izuzetno malenim u usporedbi s njom. Nije istina da se izbjegavamo. Pričamo telefonom vrlo često. Ona je divna osoba i prekrasna žena.'

Jolie s bivšim suprugom Jonny Lee Millerom i Maddoxom

'Svatko ima neki svoj razlog našeg prekida; od preljuba s konobaricom u Idahu do toga da ja više nisam zaljubljen. Sve je to netočno! Ja sam preplašena osoba, mene strah vodi u životu. Tako sam i pobjegao iz te veze, zbog straha da nikada neću uspjeti živjeti uz Angie. Cijela situacija je vrlo komplicirana i mislim da je pomalo teška za shvatiti, ' otvorio se Billy Bob.

To nije sve. Iz Billyja je krenulo kao iz otvorene slavine: 'Otišao sam. To je najgluplja što sam ikada napravio. Zaljubio sam se k'o nikad do tad, što je zastrašujuće. Cijela moja snaga manifestirala se kroz Angie. Ništa nije njena krivica. Ništa nije napravila krivo, ništa nije rekla krivo, nije napravila ništa što bi me uvrijedilo ili uništilo moju ljubav ili povjerenje. Sva krivica je moja.'

Billy Bob i Connie Angland u Cannesu na premijeri filma 'Bad Santa'

Jedino što ide na Angelininu savjest je njena prevelika ljubomora koja je posebno divljala za vrijeme dok je Thornton snimao 'Monsters Ball' s oscarovkom Halle Berry. Ne samo da je Jolie bila bolno svjesna koliko ljubavne scene Billyja i Halle izgledaju realno, već su ih kao takve prepoznale i cenzorske škare, ali i brojni gledatelji koji su je proglasili za jednu od najprirodnijih scena seksa na filmu.

Za Angelinu se priča da trenutno izlazi s 29 godina starijim redateljem Oliverom Stoneom, no službenih potvrda nema. Veliki trbuh Billyjeve djevojke Connie Angland ne treba dodatnih potvrda. Na upit da li će Connie postati šesta gospođa Thornton, Billy je ostavio sve karte otvorene. Njegova najstarija kći Amanda (iz prvog braka) ima 23 godine, živi u Teksasu i nitko joj ne vjeruje da joj je Thornton tata. Osim nje, ima i dva sina, desetogodišnjeg Williama i devetogodišnjeg Harryja (kao i britanski kraljevski potomci :) iz braka s bivšom Playboyevom zečicom Pietrom Cherniak.

Komentari

Nema komentara.