Još krvavija Pasija na tv-u? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Još krvavija Pasija na tv-u?

Još krvavija Pasija na tv-u?

Mel Gibsonova produkcijska kuća Icon Prods. započela je proces prodaje licence za prikazivanje krvavog blockbustera svim najvećim tv kućama.

19.04.2004 0 komentara

Još krvavija Pasija na tv-u?

Pasija je najvruća filmska roba koja je ponuđena nekim tv postajama nakon Lucasovog 'Star Wars: Episode I -- The Phantom Menace.' Mnoge najvažnije američke postaje izuzetno su zainteresirane za film koji je, osim što je zaradio hrpu para, uskomešao i cijelu svjetsku javnost, i ckvenu i profanu.

TV kuće su spremne za natjecanje za termine, pare i prava, ali postoji samo jedna mala 'kvaka'. Mel Gibson i Icon prije svega imaju uvjet da se film mora prikazati u svoj svojoj krvavosti, sa svim scenama, uključujuči i onu devetominutnog neprekidnog bičevanja, ali i još nekih drugih koje nisu ušle u kino verziju i to u 'prime time' tv terminu.

Gibson je, naravno, svjestan da je 'Pasija' prevelik mamac i da će najvjerojatnije uspjeti prodati cijeli paket svim najmoćnijim tv mogulima bez obzira na veliku mogućnost problema oko pronalaženja sponzora koji zaziru od vezivanja svog branda uz takve ekstremne vizualne podražaje.

Masakr po Mateju bi mogao osvanuti na malim ekranima svih malih američkih ljudi nakon što film izađe na dvd-u i vhs-u, a to se predviđa za kraj ove godine.

Komentari

Nema komentara.