Julia Stiles putuje u London - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Julia Stiles putuje u London

Julia Stiles putuje u London

Mnoge holivudske zvijezde žele se okušati na kazališnim daskama, a Julia Stiles će to prvi put učiniti u Londonu.

30.03.2004 0 komentara

Julia Stiles putuje u London

Kazalište Garrick Theatre ovog će travnja uprizoriti kontroverznu dramu 'Oleanna'. Julia je već u Londonu i priprema se za ulogu, a uskoro će joj se pridružiti i američki kolega Aaron Eckhart. Njih dvoje su samo neki od američkih glumaca koji su svoj talent odlučili dokazati 'preko bare', a ako vas zanima više o toj temi, kliknite ovdje.

Julia će imati ulogu studentice koja se nakon burne svađe s profesorom odluči na sudsku tužbu. Profesor (Eckhart) je optužen za seksualno zlostavljanje i karijera mu se počinje polako raspadati. Prema scenariju kojeg je napisao autor drame David Mamet u čijoj je režiji snimljen 1994. film koji je podigao mnogo medijske prašine. Naslovi novina bili su preplavljeni ovom pričom, a publika je također burno reagirala. Neki su gledatelji čak glasno odobravali kada bi iziritirani profesor nazvao svoju studenticu droljom.

Mlada Julia, koju ste mogli gledati u 'Bournovom identitetu' i 'Osmjehu Mona Lise' izjavila je da se ne boji se publike, a rekla je i kako se nada da će svakako pobuditi neke njihove reakcije. Nadamo se samo da neće biti slične onima iz '94. godine.

Komentari

Nema komentara.