Becks opet na filmu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Becks opet na filmu

Becks opet na filmu

Studio MGM vrbuje megapopularnog nogometaša Davida Beckhama za sporednu ulogu u remakeu filma 'The Pink Panther'.

26.03.2004 0 komentara

Becks opet na filmu

Zvijezda španjolskog Real Madrida trebao bi imati ulogu za koju baš i neće morati pohađati tečajeve glume - biti će nogometaš. Njegov će lik pomagati u istrazi zbunjenom inspektoru Clouseau, koji će rješavati umorstvo poznatog nogometnog trenera i krađu dijamata Pink Panther.

Beckhamovo pojavljivanje u filmu ovisi ponajviše o njegovom prebukiranom rasporedu. Ako se snimanje poklopi sa nekom rupom u nogometnoj sezoni, Becks bi mogao po prvi put zaglumiti na filmu. On se već pojavio na velikom ekranu, ali samo u arhivskoj snimci u girl-komediji redateljice Gurinder Chadha 'Bend It Like Beckham'.

Steve Martin će u 'Pink Pantheru' utjeloviti poznatog inpektora Clousoua, a nedavno je potvrđeno da će Kevin Kline biti njegov nadređeni, živčani inspektor Dreyfus. I za seksi guzu Beyonce Knowles će se također pronaći mjesta u filmu, kao i za Francuza Jeana Renoa ('Veliko plavetnilo', 'Leon'). U redateljsku stolicu će zasjesti Shawn Levy ('Upravo vjenčani') i to već u svibnju, kada će započeti snimanje. U kinima bi se ova komedija trebala pojaviti slijedeće godine.

Ah, kako li je krasan život Davida Beckhama! Zgodna žena, slatka dječica, love do krova, zgodan, talentiran i tako svestran. Priglup? It's O.K.

Komentari

Nema komentara.