Scarlett bira starije - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Scarlett bira starije

Scarlett bira starije

Scarlett Johansson će ponovo glumiti teenagericu koja se spetlja sa starijim muškarcem, a takav joj 'odnos snaga' nije stran ni u privatnom životu.

19.03.2004 0 komentara

Scarlett bira starije

Mlađahna zvijezda koju je proslavio hit 'Izgubljeni u prijevodu' pristala je na još jedan film o ispreplitanju kultura. 'Napoleon and Betsy' je drama o slavnom francuskome vojskovođi koji se zaljubi u mladu Britanku. Scenarij piše Rebecca B. Kennedy, a ona i Scarlett zajedno sastavljaju listu glumaca koji bi bili najprikladniji za ulogu Napoleona.

Film se koncentrira na posljednje godine Napoleonovog života koje je proveo u zatočeništvu. Priča ispričana iz perspektive njegove mlade ljubavnice koja prati njegove psihičke uspone i padove. Na početku zatočeništva Napoleon je bio buntovan, planirao bijeg i ponovo stjecanje moći, a o Betsy je maštao kao o svojoj kraljici. Pred kraj života pomirio se sa svojom sudbinom i postao posve rezigniran prema smrti.

Scarlett će ovim filmom nadopuniti niz uloga u kojima ima se nalazi u odnosima sa starijim muškarcima. Prvo je u 'Čovjeku kojega nije bilo' zaprepastila lik Billya Boba Thorntona pokušajem felattia 'kao malog znaka pažnje', a zatim je u 'Djevojci s bisernom naušnicom' bila mlada sluškinja koja postaje model (i ljubavnica) dosta starijem umjetniku. Treba li uopće spominjati 'Izgubljeni u prijevodu' u kojem cijela radnja počiva na njenom odnosu s mnogo starijim Billom Murreyem. Glumica je novinarima priznala da ju je fascinirao rad sa starijim kolegom, a tu izjavu sagledavamo u puno drukčijem svjetlu nakon nedavne dodjele Oscara.

Na partiju upriličenom prije oskarovske ceremonije Scatlett se spetljala sa skoro duplo starijim Beniciom Del Torom, a o detaljima njihovog druženja već smo pisali na siteu. Znatiželjni? Kliknite ovdje!

Komentari

Nema komentara.