Možete li ih prepoznati? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Možete li ih prepoznati?

Možete li ih prepoznati?

Kada 50 Cent i Christian Bale izgube kilažu, a De Niro i Charlize je dodaju - ni mama ih ne može prepoznati!

s.p. 28.05.2010 0 komentara

Možete li ih prepoznati?

Javnost se šokirala kada je vidjela najnovije fotografije 50 Centa. Ovaj reper i glumac je za ulogu ragbijaša koji ima rak smršavio nevjerojatnih 23 kila, i to nakon tekuće dijete i dosta gladovanja. No, ima još primjera velikih glumačkih preobražaja:

Christian Bale
Kada kažete 'mršljavljenje zbog uloge', onda ljudi obično pomisle na Christiana Balea u 'Nestajanju'. On je izgubio 30 kilograma u 3 mjeseca, pa je mišićavi ljepotan iz 'Američkog psiha' počeo izgledati kao netko tko je izišao iz konc-logora. Kako je to postigao? Pa, živio je samo na kavi, vodi, jabukama i tuni. 


Christian Bale pokazuje kosti i kožu u 'Nestajanju': 'Da si malo mršaviji, prestao bi postojati.'

Robert De Niro
Njegov oskarovski nastup u 'Razjarenom biku' je prvi veliki primjer poznate glumačke dijete. Samo što se u ovom filmu De Niro morao udebljati za ulogu boksača teškaša, a kasnije je morao natući još više kila - kada se pripremao za ulogu hedonista Ala Caponea u 'Nedodirljivima'.

Charlize Theron
Prelijepa plavuša se za ulogu u 'Čudovištu' udebljala i promijenila frizuru, a šminkeri su joj tako izobličili lice da je nitko ne bi povezao sa slavnom ljepoticom iz Južne Afrike.


Trailer za 'čudovišnu' Charlize Theron.

Edward Norton
Ako želiš glumiti zadrtog nacista skinheada, zna se što prvo slijedi - brijanje glave i rad u teretani, a onda dolaze i majstori tetovaže koji ti stavljaju svastike.

Hilary Swank
Proslavila se ulogom žene koja je glumila muškarca u 'Dečki nikad ne plaču', a zatim je odglumila i muškobanjastu boksačicu u 'Djevojci od milijun dolara'. Zatim se na raznim svečanostima i dodjelama nagrada počela pojavljivati s velikim dekolteima - jer je medijima morala dokazivati da je prava žena!

Izvor: Cinematical

Komentari

Nema komentara.