Krug je zatvoren! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Krug je zatvoren!

Krug je zatvoren!

Redatelj Hideo Nakata koji je režirao originalnu, japansku verziju horora 'Krug' raditi će i na drugom nastavku američke verzije.

11.03.2004 0 komentara

Krug je zatvoren!

Prema japanskom filmu 'Ringu' nastao je 2000. prvi američki 'The Ring', a sada se snima i njegov nastavak. Trebao ga je režirati mladi i talentirani Noam Murro, no objavili smo da je odustao od projekta zbog 'kreativnih razilaženja' sa studiom.

Dream Works nije gubio vrijeme i požurio se angažirati Hideo Nakatu. S obzirom na brzinu kojom se to desilo, moramo se zapitati zašto je Murro napustio projekt? Lako moguće da je studio od početka htio Nakatu za 'Krug 2', ali se nisu mogli usaglasiti oko 'kreativnih razlika' (čitaj: love). U međuvremenu je Nakata počeo raditi na 'True Believers' za MGM i to je trebao biti njegov prvi projekt na engleskom jeziku, ali sada će, očito, to biti 'Krug 2'.

Nakata je 1999. godine režirao i drugi dio 'Ringua', ali američki nastavak se ipak neće oslanjati na njegovu radnju. Mi smo već uspjeli iščačkati mali dio potencijalnog scenarija pa ovdje možete pogledati kako bi početak nastavka mogao izgledati.

Dosadašnji filmovi ovog japanskog redatelja cijenjeni su i u njegovoj domovini, ali i u Hollywoodu. Prema njegovom filmu 'Dark Water' Disney trenutno radi američku verziju, a Universal se bavi remakeom 'Chaosa'. Redatelj će, također, raditi i remake još jednog horora - 'Don't Look Up'.

Komentari

Nema komentara.